Gå til sidens hovedinnhold

Leder rundt om?

Vår V4-banker på Umeå i Sverige denne tirsdagen står til for å kunne lede sitt løp rundt om.

Tirsdagen er en innholdsrik dag for de travfrelste spillerne, og det hele åpnes opp med lunsjtrav til både Umeå i Sverige og på Bjerke i Norge.

Les også:Nå blir det seier?

På kvelden kan vi se frem til V65-spill til Jägersro på den andre siden av kjølen og en dobbel V5-omgang på Momarken her på berget, og vi har som vanlig tips til alle baner i dag.

I lunsjen på Umeå satser vi våre kroner på 3 Cissy Jubb i V4-3 som innledet karrieren sent som 3-åring i fjor, men gjorde da to meget fine løp med en seier og en andreplass. Triumfen ble av den enkle sorten, når hun speedet inn til seier etter en fin reise.

Jens Eriksson som også er medeier i denne 4-års hoppa kan fortelle om at hun har trent meget fint siden det siste løpet, og at hun ikke har startet p.g.a litt for dårlig løpstilbud.

Dette løpet passer Cissy Jubb fint, og når Eriksson kan melde om at hans hest er meget startrask (kun kjørt på sikkerhet før) ble ikke vi i tvil. Da tror vi hun spinner til tet, og da kan ikke vi se at noen av dagens konkurrenter kan ta henne ned til slutt (da snakker vi om en knepen favoritt i et typisk garderingsløp).

Innleveringsfrister Umeå
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
7 Chief Of Laday i V4-1 blir vår favoritt i denne poengjakten etter at den store forhåndsfavoritten 13 Noblige Degato er blitt strøket, og da snakker vi om et tredjevalg i spillet. Super Arnie–sønnen som dyktige Per Linderoth skal kjøre for første gang har trukket et litt trangt startspor, men han skal normalt kunne løse ut fra start. Dette er egentlig en traver som ikke hører hjemme i en poengjakt for han var god i noen løp i 2012, og i de tre siste løpene har Chief Of Laday vært forbedret.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken