Legende minnes

Foto: hesteguiden.com

Ulf Thoresens Minneløp kjøres på Jarlsberg søndag, og det er jackpot med 1.7 millioner kroner ekstra i sekserpotten i V64-spillet.

En hektisk uke på Jarlsberg i Vestfold er på hell, og det hele avsluttes med strålende løp på søndag. Rosinen i pølsen er selvsagt løpet til minne om Ulf Thoresen i V64-5, og der kan vinneren plusse på kontoen med hele 500 000 kroner. Noen av Europas beste 3-åringer møtes til dyst i det løpet, og favoritten kommer i fra Italia.

Undertegnede får fremdeles frysninger av å tenke på hva tidenes beste sulkykunstner Ulf Thoresen klarte å utrette, og vi får neppe se makan i vår tid. Ulf vant bl.a. VM med Habib i USA samt Hambletonian i det samme landet med Nuclear Kosmos, og i de løpene ble de øvrige kuskene lurt trill rundt. Ulf Thoresen fikk hestene til å yte maks med enkle midler, og han var en kar alle ble veldig glad i.

Undertegnede fikk seks rette på samtlige andelslag i V75-spillet i går, og det ble full klaff i V5-spillet på Jarlsberg på lørdag. Forslagene på hhv 432 og 900 kroner gikk inn til en utbetaling på flotte 18 560 kroner, og det er nye sjanser til gevinster i dag! På Eksperten ligger det ute en rekke andelslag både til galoppløpene i Göteborg (V4 og V5 med spillestopp hhv kl. 12.45 og kl. 14.10) og til løpene på Jarlsberg (spillestopp kl. 15.00) denne søndagen, og de spillene finner du ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I V64-spillet på Jarlsberg på søndag ser det ekstra interessant ut all den tid det er jackpot med 1.7 millioner kroner ekstra i sekserpotten, og vi fant vår banker for dagen i New Hollands 4-årsløp med 100 000 kroner til vinneren i V64-3. Der kommer 6 Clint W. Boko til start, og dette er snakk om en flyvemaskin ut av en annen verden. Han vant Derby i Nederland i fjor, og han imponerte i årsdebuten.

I Derby i Nederland i fjor var han en overlegen vinner på solide 14.3 full vei som 3-åring, og i årsdebuten mot svært gode hester på Vincennes i Frankrike vant han også lett på sterke 13.7 over 2700 meter med voltestart. Etter de rapportene vi har fått så han helt lysende fin ut den dagen, og han er neppe noe dårligere med løp i kroppen etter pause til søndagens dyst.

Innleveringsfrister Jarlsberg søndag!
V5 kl. 13.00
V64 kl. 15.00
V4 kl. 15.44
DD kl. 16.40

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Rosinen i pølsen!
Ja, i Ulf Thoresens Minneløp med 500 000 kroner til vinneren braker ti av Europas beste 3-åringer sammen i V64-5, og løpet er åpent. Kun tre starter på baken har 7 Robert Bi, og han er fortsatt ubeseiret. Han så mektig ut ved triumfen på 14.3 over 2700 meter på Vincennes sist, og han skal være favoritt.

Det er dog nok av tøffe utfordrere, og i fra Finland kommer 6 Express Duo til start med et godt rykte. Han vant lett på solide 13.7 full vei i den siste starten, og trener Pekka Korpi kommer til Vestfold med ambisjoner. Frode Hamre har også ambisjoner med 1 Timo Deo, og han skal kunne 13.0 på distansen.

Spennende det, og Muscles Yankee-sønnen skal etter sigende være snakk om en hest langt utenom det vanlige. Imponerte på Solvalla i Mai gjorde 9 Massive Babe ved triumfen på 11.0 over en sprint, og hun må regnes tidlig på ny. 2 Rod Stewart og 4 Dakota Chip er nok heller ikke helt borte, men da er vinneren nevnt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Annonse:Grøstad landserer en frisk 15-oddser i Ulf Thoresens Minneløp på søndag!

Kongen tilbake!
Det skal bli fryktelig spennende å se 15 Yarrah Boko i sitt comeback i et langløp over 3100 meter med 150 000 kroner til vinneren i V64-2, og normalt legger 8-åringen dette feltet på rygg til slutt. Han vant på 13.3 over 2850 meter i den siste starten på Vincennes, og han ser etter sigende veldig fin ut i trening nå.

Vi bankerspiller på lillebongen, men all den tid han ikke har startet siden Januar, er det nærliggende å tro at den svært storvokste krabaten trenger et løp i kroppen, før den rette spensten er tilbake i steget. Da sikrer vi oss med duoen 11 Nonstop Sas og 12 Open på de to største forslagene, og de to er svært gode.

Førstnevnte gikk relativt pigg i mål til sjette på 13.4 full vei i den siste starten etter sen luke til slutt, og han gikk et strålende langløp til femte i Harper Hanover på Solvalla i Mai. Sistnevnte har neppe vær bedre enn han er akkurat nå, og i den siste starten slo han Classic Grand Cru i et langløp ved triumfen på solide 15.5