Leif er til å stole på

Rättvik-trener Leif Witasp tar med seg stallhesten Diamond Of Ace til V4-løpene i Bollnäs tirsdag og det med klare seiersambisjoner.

En strålende tirsdag står foran oss som er travinteresserte og Norsk Rikstoto tilbyr spill til hele fire travbaner. Vi starter opp i Bollnäs med V4-spill, før vi fortsetter med lunsjtrav fra Drammen. Til kvelden er det V65 fra Forus her hjemme, mens det er V64 fra Eskilstuna.

Undertegnede liker svært sjelden å spille banker i den siste avdelingen, om det så er V4, V5, V65 eller V75. Det er alltid i den siste avdelingen man får oppganger, men tirsdag gjør jeg et unntak. Søndag bankerspilte jeg Peking Duck i V4-spillet fra Hagmyren, til tross for 20 meter tillegg og Pekingen vant.Tre andelslag på Eksperten fikk V4 da, men jeg måtte opp på forslagene til 1500 og 2000 kroner for å fange rette, som ga meget pene  13 496 kroner. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Vinner selv fra dødens
Min V4-banker tirsdag heter 12 Diamond Of Ace, som i likhet med Peking Duck står på 20 meter tillegg. Attpåtil fra bakspor. Men denne hesten holder V75-klasse og når trener og kusk Leif Witasp i tillegg er svært optimistisk og sitat"kjører framåt direkte" bankerspiller jeg uten særlig tvil. Diamond Of Ace går ned tre klasser denne tirsdagen kontra sine siste løp og Witasp setter nesten alltid "slike straffespark".

PS. Artikkelen fortsetter under spillboksene

PS. Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

To heldekk
All den tid det er fare for at storfavoritten 5 Solfredman vinner V4-1, tyr jeg til heldekk i V4-2 og V4-3 og må således ha "hjelp" i disse to løpene og samlebonger kan eventuelt være tingen tirsdag. Jeg bankerspiller Solfredman på det minste og mellomste V4-forslaget, men betaler også for 2 Mitt Hjärtas Lilja og 11 Høsto Krabat på det største V4-forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.