Gå til sidens hovedinnhold

Lekegrinda til Goop

Bjørn Goop er svært dominerende på Färjestad, men under kveldens V65-løp lar vi meget formsterke Daniel Reden få bankertillit.

Etter en svært innbringende uke for Sportspills travtips, i særdeleshet på de norske travkjøringene, er det bare å brette om til en ny uke med forhåpentligvis gode tips. Mandag har Sportspills traveksperter tips til V4-løpene på Romme, til V65-løpene på Färjestad og naturligvis til den doble V5-omgangen på Leangen. Det har vært en strålende tipsuke for Sportspill og lørdagens V75 var intet unntak.

OPPDATERT MANDAG KVELD:Sportspills travsuksess fortsetter med full styrke. Arne Nilsen innfridde med både vår V5-banker Super Bluff og vårt herlige objekt Sørengjo i V5-3B på Leangen. De som fulgte vårt minste V5B-forslag på Leangen (innl.pris kr 192) kunne kvittere ut pene 1 223 kroner. På Färjestad suste vårt største DD-forslag (innl.pris kr 300) inn med knallfine 1 956 kroner tilbake og på Leangen ble det dobling av innsatsen på det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) og nesten 800 kroner tilbake.

Innleveringsfrister Färjestad
V65 kl 19.08
DD kl 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Den godeste Daniel Reden har hatt en fantastisk innledning på 2013 og så sent som under lørdagens V75-finaler på Solvalla fikk vi se en imponerende vinner fra Redens stall i Västerbo Highflyer. Det var stallens 17 årsseier og allerede er nesten 1,7 mill SEK innkjørt. Med tanke på at fjorårstallene var 27 seire og 2,6 mill innkjørt, så trenger man ikke være spesielt smart for å skjønne at 2013 blir karrierebeste. Som kusk har Daniel Reden tatt 11 seire på kun 4o kjørte løp, det er en seiersprosent på drøye 27 og Reden kjører med betydelig mer selvtillit nå. I kveld får Reden tillit som vår V65-banker.

Tar ned alle
Vi beveger oss til V65-4 som er et langløp over 2640 meter med voltestart. 11 Kentucky Love har gjort to solide løp etter lang pause og i begge løpene har han måttet gå med sko foran som er et klart minus. I sitt siste løp før pausen (19.september 2012) så møtte han mot Occhione Jet, Angelo, Fawkes og stallkameraten Quangaroo Zet og tok en råsterk fjerdeplass i det løpet, så Ken Warkentin–sønnen kan hevde seg mot langt bedre hester enn det han støter på i kveld.

Distansen i kveld er altså 2640 meter som passer helt perfekt for den sterke 5-åringen. Har tidligere vært litt var på voltestart, men i kveld skal det neppe være noe problem da han har trukket et perfekt springspor. Motstanden synes vi er enklere enn normalt og han står perfekt inne på grunnlaget så når Reden er optimist så må vi også være det. Distansepluss, skoløs foran, trener/kusk i form, springspor og billigere motstand er alle gode argumenter for vår V65-banker i kveld på Färjestad.

To hester gjør opp
10 Jacques og 6 Ninepoints Charlie mener vi er et sikkert lås i V65-2. 10 Jacques var direkte svak sist i et V75-løp på Åby, men den dagen kom hesten helt feil på det. I følge kretsen rundt hesten så fant de ikke noe feil på hesten etter det løpet og 6-åringen virker meget fin i trening for tiden. På sin store kapasitet og hadde man vært sikker på at han kom til å gjøre en topp prestasjon så hadde det vært et mulig bankerspill, men innsatsen sist var såpass svak at vi velger å sette inn en sikring

6 Ninepoints Charlie har ikke startet siden Breeders Crown i slutten av oktober, så det er ikke en Scarlet Knight–sønn i toppform vi får se i kveld. Ninepoints Charlie har imidlertid sett dunderfin ut hjemme under vintertrening og derfor velger trener Jørgen Westholm å dra femåringen direkte ut i V65 i kveld. Westholm–traveren leverte mange solide løp i fjor og kretsen rundt hesten mener han er mye sterkere i år, så fra en perfekt utgangsposisjon der han kan komme seg tidlig foran så skal han helt klart regnes med en solid vinnersjanse. Vi føler oss ganske sikre på dette låset da vi mener Jacques og Ninepoints Charlie er de klart beste hestene i V65-2 og velger å stå på to hester her.

Westholm innleder
Jørgen Westholm kan ikke bare vinne V65-2, men også V65-1 med 9 Ninepoints Jazzy som vi varslet vi for nest sist i Eskilstuna og da kom hoppa akkurat for seint til seier. Nå sist var Steinlager–datteren ute i et tøft V75-løp på nettopp Färjestad der hun galopperte i siste sving. Står helt perfekt til i fine rygger fra start mandag, så klaffer det litt med posisjonene i sisterunden samt det blir litt tempo på forestillingen så skal det ikke mye til for at Ninepoints Jazzy speeder ned alle. Helt nede som et femtevalg i spillet og faller storfavoritten 4 Blenden Bellouet blir det fin utgangsverdi etter V65-1 på Ninepoints Jazzy.

Kommentarer til denne saken