PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Solvalla sparker i gang weekenden med en knallfin lunsjomgang, og det finnes virkelig mye snadder i denne omgangen. Vi går imidlertid hardt ut, og anbefaler et bankerspill på 2 Chitchat. Har imponert i de få løpene den har gjort, den har perfekte betingelser foran seg, og her må vi bare tro på tidlig tet og slutt. Ta rygg på følgende:

V65-1 : 2 Chitchat – Har imponert i de få løpene den har gjort, og dette er en traver som er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto. Har en svært fin oppgave foran seg i innledningsløpet, og er det bare litt form på plass etter pausen så tror vi ikke det er snakk om saken. Blir normalt sluppet gratis til tet, men kan også vinne om den skulle få svar. Vi går hardt ut denne fredagen, og anbefaler et bankerspill.

V65-2 : 1 Isabel B.R. – Her er det veldig jevnt, og ingen er faktisk helt sjanseløse. Hesten vi prøver oss med blir neppe mye spilt, men den har vinnerform i kroppen, og er alt annet enn ueffen om det bare skulle klaffe fra innersporet. Feilet fra seg en mulig seier sist, og hadde da slått en topphest som Quarcia (stod 20m bak), Kontio kjenner hesten godt, og her kan det være duket for en svært etterlengtet seier. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 3 Digital Bar – Er stadig bedre enn raden, og den gikk pigg i mål etter for sene luker sist. Gangen før viste den 16,1/1900m etter galopp, og var også da bra. Her støter den på en overkommelig gjeng, og den må være spennende om det bare klaffer litt bedre enn hva det har gjort de to siste gangene. OBS!

V65-4 : 8 Heloise AM – Havnet i en veldig dårlig rygg sist, og fikk plutselig flere lengder frem til resten av feltet. Reparerte dog dette uhellet sterkt, og viste 11,3 s 800m. Kan ikke få en bedre oppgave når det gjelder motstand, sko på alle fire går veldig bra, og den er svært spillbar i omgivelser som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 6 Control Wheel – Et veldig jevnt 3-årsløp venter, og her skiller det lite. Vi prøver oss med en frekkis da vi likte Control Wheel sist. Ble egentlig aldri kjørt med, og passerte mål med krefter igjen. Er meldt med BIKE for første gang, og mot en billig gjeng som dette burde den duge. PASSES!

V65-6 : 10 Ozzy’s Melody – Ble sittende bom fast som fulltanket nest sist, og den varslet vinnerform da. Fikk så opp Adielsson sist, ble likevel sluppet avgårde til 16x flesket, og avgjorde sikkert til slutt. Avsluttet da i 10-fart. Har rett og slett vært veldig bra etter oppholdet, Adielsson får igjen sjansen, og den må naturligvis med på ALT denne fredagen.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.