Gå til sidens hovedinnhold

Lekker mandagslunsj med godbiter på menyen

Åby er først ut denne uken, og her venter en svært spennende V4-lunsj. Vi jakter nye V4-gevinster med en hel del snadder. Du tar vel rygg?

Lerum med solide V4-gevinster fra Gävle 14. oktober - Kr.960 ble til Kr.28 557!
Vi kom dessverre ikke i mål på systemet denne torsdagen, men de flate bongene som kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.1 152 (fire andeler a Kr.300) satt som de skulle. På Eksperten ble det levert fem slike, og de betalte ut knallfine Kr.28 557 hver seg.

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi har en helt spesiell uke foran oss, og skal du gjøre ditt første V75-spill, ja, da må du gjøre det på lørdag. Her er det nemlig GULLJACKPOT som betyr at du får dobbelt så godt betalt om du skulle få syv riktige. Som om ikke dette er nok så dobles også JOKERPOTTEN, fra 10 millioner til 20 millioner. Du kan dermed vinne voldsomme 26 millioner i V75-spillet lørdag!

I dagens V4-lunsj på Åby spiller vi uten bankere, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 4 Grace Keely – Hadde ikke akkurat marginene med seg før den nå har hatt en liten pause, og det var rett og slett mye stang ut. Til denne starten rykker man skoene fremme, og det for første gang etter den kom til Jerry Riordan. Vi liker dessuten at den får opp Jepson, og mot helt riktig motstand er den verdt et forsøk. Slår til som en deilig frekkis?

V4-2 : 11 Bee Kronos – Gjorde bare fine innsatser før den lille pausen, og det mot vel så gode hester som den møter nå. Har en god del inne, og kan ikke få en bedre oppgave når det gjelder motstand. Spurter ned samtlige?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 11 Lovely O.O. –
Har fått to løp i kroppen etter pause, og spurtet strålende etter et passivt opplegg sist. Var ikke tom i mål, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Har meget bra grunnkapasitet, og må passes i et løp som dette. SPILLES!

V4-4 : 5 Claw – Holdt strålende sist, og var meget god i nederlaget. Suser fort til tet igjen, og kan vinne dette fra både tet/eventuelt rygg leder. Settes først i en finale hvor det skiller litt på hestene.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.