Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Eskilstuna byr på en svært spennende V4-lunsj tirsdag, og dette er en lunsjomgang med potensial. Vi skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 12 Timetomakeitrite – Dette er en bra hest, og den er kapabel nok å skrelle i innledningsløpet. Galopperte i kjøring om teten i årsdebuten sist, og måtte derfor ut i et prøveløp. Så bra ut der, gikk 15,0 s 800m, og kom fulltanket til mål. Nå blir den solid kuskeplusset med Magnus Djuse, og den dukker opp helt der fremme om den bare skikker seg. PASSES!

V4-2 : 6 Roll Control – Ble plukket ned av 12 Pay Me helt oppunder mål sist, men var bra i nederlaget, og varslet form direkte i sin årsdebut. I dag er nok Roll Control ytterligere forbedret, det blir dessuten på med en BIKE for første gang, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro på en meget bra sjanse. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 8 Powerbank – Har en billig oppgave foran seg i dette lunsjløpet, og den er svært spillbar. Ble laddet med sist, men da kom galoppen ned mot den første svingen. Gangen før gikk den 09,7 s 700m, mens den tredje sist kom til mål med krefter igjen. Har meget bra fart i kroppen sin, og klaffer det bare litt underveis, ja, da blir denne skummel for noen og enhver. SE OPP!

V4-4 : 7 Don’t Be Weak – I finalen er det svært jevnt, og dette er et flott løp i grunnlaget. Ideen var klart bra etter en liten pause sist, og fullførte meget bra. Til denne starten blir det skorykk på alle fire, og det burde gi et ekstra kick. Slår til mot helt riktig motstand?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.