Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet 29. september - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Mantorp byr på en herlig V64-omgang mandagskveld, og det er meget god kvalitet på løpene. Vi banker 7 Husse Boko (V64-1) og 2 Michelot (V64-2), og garderer de fire siste løpene. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 7 Husse Boko – Har en veldig fin oppgave foran seg i innledningsløpet, og dette skal dreie seg om en stor sjanse om alt går riktig for seg. Avgjorde lekende lett sist, og oppgaven som venter i kveld er finere. Her er det nemlig kun få hester å runde, og vi kan ikke annet enn å tro MYE på denne favoritten. Lar seg neppe stoppe om den leverer som best. SPILLES!

V64-2 : 2 Michelot – Burde ha vært en storfavoritt i et løp som dette, men når vi la ut tipsene var den faktisk kun et 2-valg (omsetning 230 000). Spurtet sterkt sist, og på klokken stod det 10,9 s 800m med krefter igjen. Er veldig kjapp fra start, den har møtt mye bedre hester enn dette tidligere, og den taper ikke dette om den leverer som den skal. Vi tror på en solid mulighet for tet og slutt!

V64-3 : 6 Vien Ici – Er et spennende spill i denne V64-omgangen, og det er en hest man virkelig skal se litt opp for. Har vært ute i tøffe omgivelser på slutten, og fått elendig betalt. Ble sittende bom fast nest sist, mens den feilet som fulltanket i stengt posisjon på oppløpet sist. Her klemmer nok Stefan Persson til direkte, og blir det bare ikke feil igjen så skal sjansene være fine. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 10 Fenix Brick – Ble kjørt offensivt sist, men avgjorde likevel enkelt til slutt. Har fått to løp i kroppen etter pause, og vil normalt bare bli bedre og bedre fremover. Her er det ikke akkurat veldig tøft i mot, og favoritten har en meget bra sjanse om alt går riktig for seg. Er en svært motivert favoritt som også vi tror mye på.

V64-5 : 10 Nashy Håleryd – Her er det jevnt blant flere, og det skiller lite. Hesten som vi plasserer knepent først er noe variabel, men vi likte avslutningen sist, og den varslet full form da. Skulle den levere slik igjen så spurter den ned i de fleste, og med tempo blir den ikke enkel å stå i mot. PASSES!

V64-6 : 2 Felix Orlando – Trakk seg litt fra tet sist, og var kanskje ikke helt på topp for dagen. Distansen tror vi heller ikke var noe pluss. I kveld passer distansen bedre, den er brennkvikk fra start, og kan umulig blir enkel å ha med å gjøre fra tet. Soleklar tipsener som bare må prøves med perfekte betingelser.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.