Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.


Det er STORE PENGER å spille om hver dag i disse krisetider, og i kveld til Eskilstuna vil nok omsetningen havne på mellom 8-9 millioner. Vi byr på to frekke alternative bankere, men avstår likevel fra å gå ALL IN på de litt større bongene. Gå ikke glipp av følgende godbiter:

V64-1 : 4 Magical Princess – Var et lekkert skue når den «spenstet» unna fra tet sist, og vant med masse krefter igjen. Gangen før var den ikke like bra, men holdt uansett OK på en kanskje ikke helt optimal bane. Kan fort suse til tet igjen, og da er trolig dette løpet over om den leverer på sitt beste. 5 Hattusa – Var ikke på topp sist, men nest sist avsluttet den knallbra ute i banen, og viste frem sitt gode talent. Blir i kveld VOLDSOMT kuskeplusset med Claes Sjöström, og tilbake på sitt beste er denne mer enn god nok til å skrelle!

V64-2 : 11 Shalako – Et veldig dårlig løp venter, og her skal det ikke mye til for å vinne. Shalako er en OK 5-åring som var solid til seier fra dødens sist. Kan komme tidlig her, og om den leverer på sitt beste skal mulighetene være gode. 6 Hudzon – Feiler fort fra start, men tramper den feilfritt ut så er den spennende. Varmet fantastisk før løpene sist, men rotet bort mulighetene med startgalopp. Har MYE inne, og duger i massevis om den bare skikker seg.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-3 : 1 Sefina –
Skal ha en STOR sjanse i dette monteløpet, og vi er veldig inne på at dette kan dreie seg om tet og slutt. Gjorde et strålende monteløp på Solvalla sist, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Ble altså hengt opp i sporene, men ble så bakket helt sist. Fullførte meget bra, og tiden ble knallgod med tanke på innledningen av løpet. På en lynrask bane i kveld kan denne umulig bli enkel å fange. SPILLES!

V64-4 : 7 Unico Broline – Har innledet sesongen noe under pari, men husk på at den har slitt med litt sykdom. Nå sist var den MYE forbedret, og spurtet da sterkt nedover oppløpet. Slet litt på den siste svingen, men det gikk også veldig fort unna da. Vi hadde faktisk 09,4 s 800m på klokken, og den var ikke tom på det. Vant det løpet gjorde Four Guys Dream, og det er liten tvil om at Unico Broline nå er betydelig billigere ute. Vi liker dessuten SKARPT at den får opp Erik Adielsson i «jollen». Skal normalt bare ta seg av et løp som dette, og den må være svært spillbar i kveld!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-5 : 5 Sorbet – Hadde et sterkt fjorår, og nå er det altså duket for en svært spennende årsdebut. Kan absolutt være en vinner direkte, men vi vil gjerne se den i et løp før vi går hardt til på den. Spesielt med tanke på at den blir veldig tungt betrodd, og det er fakta noen bra med i dette feltet. Med på bongen blir også 6 Dreammoko som er LYNRASK, og som går optimalt utstyrt i kveld. En kjapp sprint er kun et pluss. 3 Diamanten – Er egentlig god nok, men storfloppet i fjor, og den får stå som et stort spørsmålstegn etter pause. Kan åpne fra start, og vi blir ikke overrasket om den blir offensivt kjørt.

V64-6 : 11 Tsar Brodde – Leverte en BUNNSOLID årsdebut sist, og vi likte virkelig det vi fikk se da. Er garantert ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den støter på dønn riktig motstand, og distansen er dessuten kun et stort pluss. Kommer tungt i sluttrunden, og lar seg rett og slett ikke slå? MÅ VÆRE VELDIG SPILLBAR I KVELD!