Lerum med V86-fest på Solvalla 16. juni
Undertegnede kom dessverre ikke i mål på systemene denne kvelden, men de flate bongene under tråden "LerumV86GullObjekter" satt som de skulle. Samtlige flate bonger under denne tråden suste inn, og betalte ut følgende:
* 6 bonger til Kr.500 (10 andeler a Kr.50 / 4 andeler a Kr.125) betalte ut Kr.21 665/Kr.22 111,-.
*
4 bonger til Kr.1000 (10 andeler a Kr.100 / 4 andeler a Kr.250) betalte ut Kr.22 725,-.
* 3 bonger til Kr.2 000 (6 andeler a Kr.330 / 10 andeler a Kr.200 / 4 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.24 423,-.
* 1 bong til Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.25 109,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Eskilstuna byr på en praktfull V75-omgang denne søndagen, og det blir ikke veldig mye bedre enn dette. Kvalifiseringer til E3 skal kjøres, og det betyr at vi får se de beste unghestene som Sverige har å by på. Det skiller svært lite i slike løp, og ingen bør bli overrasket om det skreller til noen ganger i en omgang som dette. Vår beste banker i omgangen kommer ut i V75-6, og der må vi bare tro mye på 9 Mellby Jinx som ikke akkurat har hatt marginene med seg på slutten. Ta rygg på følgende:

V75-1 : 9 Rihanna W.I. – Er motivert i innledningsløpet, og den har en bra sjanse om det bare blir litt kjøring underveis. Ble tatt bort i et bløffløp sist, men spurtet voldsomt via sjettesporet i den siste svingen. På klokken stod det 10,5 s 800m med krefter igjen. Gangen før avsluttet den også meget sterkt. Har superform, og nå kommer vel seieren? En hest som er VELDIG bra, og en hest vi ikke vil ryke på er 4 M.T. Ravishing. Vi hadde skrelltro på den sist, og den var også knallgod etter å ha gått deler av løpet i dødens. Vant utrolig enkelt på en 14-tid da. Er under en rivende utvikling, og feilfritt duger den. OBS!

V75-2 : 4 Borups Victory – Er en kanon, og innfridde svært enkelt som vår banker sist. Gangen før ble den faktisk plukket ned av utvendige 5 Incase Of Fire, men leverte da under pari. Glem ikke at den hadde reist veldig langt da, og var altså ikke på topp. Her spinner Borups Victory til tet, og er den på sitt beste så må sjansene være svært gode. Dette er vår soleklare favoritt.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-3 : 10 Ain’t Misbehavin – Er en lovende 3-åring som ligger veldig i skorpen. Fullførte sterkt i tøffe omgivelser sist, og var også meget god i nederlaget nest sist. Tredje sist viste den 10,5 s 800m, og også da leverte den solid. I dag blir den SOLID kuskeplusset med Magnus Djuse, motstanden skremmer ikke veldig, og med tempo er vår feeling at denne kan blåse alt. SPILLES!

V75-4 : 6 Lee Harvey Bros – Leverte en fantastisk årsdebut sist, og bare blåste rundt feltet. Jogget 14,0/2140ma, og det gjorde den svært enkelt. Her har nok Nurmos noe for kriteriet, og dette er en hest som det skal bli spennende å følge fremover. Har en bra sjanse selv om den møter på knallgode 2 Aquarius Face.

V75-5 : 7 Global Countess – Her er det VELDIG ÅPENT, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Vår ide var ikke på topp sist, men husk at dette dreier seg om hopper, og de svinger litt i prestasjonene på denne tiden av året. Nå går rapportene i dur før denne oppgaven, kapasiteten er fin, og den er også meldt med BIKE for første gang i karrieren. PASSES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 9 Mellby Jinx –
Har fått elendig betalt de siste gangene, og det etter å ha gjort meget gode løp. Viste 08,8 s 700m nest sist, men rakk kun frem til en andreplass. Sist havnet den på vingel, og ble etter hvert bakket sist. Fikk så sene luker, og var ikke tom over mål. Så igjen meget fin ut. Feelingen vår er at den blåser en gjeng som dette om det bare klaffer litt underveis, og vi anbefaler et bankerspill.

V75-7 : 2 Lara Boko – Spinner til tet, og siden er dette hesten å slå. Vant sikkert fra tet sist, og var nok ikke helt bunnskrapt i målgangen. Minuset med denne hoppen er at hun kan gire seg veldig opp, og det er liksom ingen hest man kan stole fullt ut på. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, og avstår fra et bankerspill. I dag blir det skoløs på alle fire, og det skal normalt være et pluss.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.