Lerum med solide V75-tips til Halmstad 3. april
Undertegnede serverte meget SOLIDE V75-VURDERINGER til Halmstad denne lørdagen, og det ble også en saftig opptur i V5-spillet til samme bane. Zlatan Knick (2-valg) lekte hjem seieren fra tet, og innfridde som den beste bankeren i omgangen. V75-bongen til Kr.900 fikk to seksere, og en haug med femmere. Utbetalingen for denne bongen ble knallfine Kr.8 740,-. I V5-spillet så betalte bongen til Kr.420 ut enormt solide Kr.20 027,-.

Lerum med ny V86-suksess på systemene
Vi kom dessverre ikke i mål på de flate bongene til V86-omgangen 31. mars. Dog suste samtlige systemer inn, og de betalte ut bra med penger for dem som tok rygg. Vår hovedbanker i omgangen, Viking Brodde (2-valg), ble banket på samtlige systemer, og den var enorm til en sikker seier etter startgalopp. Sjekk ut følgende:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.45 457,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.20 464,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.45 457,-

Ps. Du har vel ikke glemt at samtlige V86-systemer også satt som et skudd 24. februar? Da betalte de samme systemene ut fra Kr.57 680 til Kr.60 174...

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

I kveld er det Solvalla og Åby som står for V86-omgangen fra Sverige, og det er intet annet enn en fantastisk omgang som venter. Endelig er det altså duket for 7 Ecurie D. (V86-6) sin årsdebut, og dette blir naturligvis en av våre bankere i omgangen. En annen hest som står alene på de flate bongene er 4 Bitcoind' Arc (V86-8). Flere av løpene ellers er VIDÅPNE, og vi blir faktisk overrasket om det ikke kommer flere skreller i denne omgangen. Vi har gjort det skarpt i V86-spillet på slutten, og sist suste altså samtlige V86-systemer inn! Nye gevinster i vente i kveld?

Her er kveldens V86-vurderinger:

V86-1 : 5 Wingait Henke – Falt TUNGT som en 1,3 oddser sist, men det var ikke hesten sin feil. Ble nemlig overflydd, og ble siden sittende bom fast med krefter igjen. Rapportene på den etter en liten pause er gode, det er snakk om en traver som alltid har vært omgitt av et godt rykte, og dette ser riktig ut på forhånd. Skal stå først på ranken. Møter dog bedre hester enn noen gang tidligere, og vi går derfor ikke ALL IN på den. 6 Cocco B.F.C. – Er en italiener som så veldig fin ut i seiersløpet nest sist. Har HØY grunnkapasitet, og det skal bli utrolig spennende å se den på svensk mark. Kommer med SOLIDE rapporter i ryggen, og plukkes derfor med på alt. 2 Precious Lane – Spurtet sylvasst etter pause sist, og kom til mål med krefter igjen. Er normalt ytterligere forbedret til denne starten, og fra et perfekt spor bak bilen er den tidlig på vår rank.

Vår rangering : A : 5-6 B : 2-1-3-10 C : 4-12-8-7-9-11

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 5 Livenletdiefor’em – Dette løpet er helskummelt, og ingen er fakta helt sjanseløse. Vår ide har løftet seg veldig i år, og sett ordentlig bra ut etter man begynte å rykke skoene. Vant veldig enkelt nest sist, og da viste klokken 12,9 s 800m med krefter igjen. Sist ble den sittende bom fast bak den ferske V75-vinneren Art Brown, og hadde blitt skummel med luker. Står ikke tilbake for noen av disse, og må altså passes! 7 Blaze Kronos – Skulle Kontio greie å komme seg foran med denne, ja, da kan løpet være over. Var dog ikke på topp sist, og den skal bli spennende å se etter pause. Nurmos velger å rykke skoene på den for første gang i karrieren, og skulle det slå heldig ut, ja, da blir den alt annet enn enkel å ha med å gjøre. VI DOBLER OPP A-GRUPPEN! 1 Alien Hill – Er litt «koko», men trolig feltes beste hest på ren kapasitet. Var for eksempel helt enorm når den jogget 13,3/2140ma nest sist. Kommer til start etter at vintertreningen er gjort unna, og rapportene er helt OK. Dette er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 5-7 B : 1-4-6-9-12-8-2-10-11-3 C : -

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 3 Fromming – Spurtet bra i tøffe omgivelser etter et lengre avbrekk nest sist, og da viste klokken 11,4 s 800m med krefter igjen. Vi hadde derfor stor tro på den sist, og da ble det sprettlett fra tet. Er under utvikling, og dette kan igjen utmerket godt dreie seg om tidlig tet og slutt. SPILLES! 2 Air Space – Kan være noe for dem som fisker litt på dypet. I V75’en nest sist fullførte den klart bra, og gjorde det mot bedre hester enn dette. Sist var den ikke rigget til, og gikk et løp på det jevne. Nå blir det igjen på med BIKE, og det blir skorykk på alle fire som nest sist. Fra et nydelig spor bak bilen burde den havne riktige på det, og den skal med på en tidlig gardering. 11 Hitthebar – Fikk en tøff innledning på en krevende bane sist, og trakk seg mye til slutt. Hadde nok uansett godt av det løpet i kroppen etter pause. Nå rykker man skoene på den, og på den balansen har det blitt to seire på tre forsøk. Skulle det bli kjøring så kan denne komme på lette bein nedover oppløpet, og den får stå som en stor outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 2-11-9-1-7 C : 10-5-6-4-12

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 1 Synergy – Er en dyring som kostet hele 2,5 millioner på åringsauksjonen. Nå er den blitt handlet til Norge, og kommet inn på superstallen til Hamre. Viste på Meadowlands tredje sist at den er kjapp i vei, og løste da ordentlig bra fra et spor langt ute. Treningsrapportene på Synergy går i dur, og den har gjort jobbene sine mot Ecurie D. på en solid måte. Vår feeling er at dette kan dreie seg om en sikker vinner direkte, og den må bare prøves i kveld! 7 Brambling – Vant Svenskt Trav-Kriterium etter en durabelig oppløpsfight i fjor, og det kronet en fantastisk sesong. Det man dog skal være litt OBS på er at man trolig tenker mot Kungapokalen, og andre storløp for denne. Løpet i kveld er dermed trolig det minst viktige i hele sesongen… Det kan bety et defensivt opplegg, og det er også en av grunnene til at vi tror så mye på hesten fra Stall Hamre. Det samme gjelder nok også for knallgode 6 Selected News, man tenker mot større løp senere i sesongen?

Vår rangering : A : 1 B : 7-6-5-2 C : 3-4

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag på EKSPERTEN til onsdagens omgang. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 11 Tiger Face – Er egentlig en hest med BRA grunnkapasitet, men som har det med å røre det til for seg. Peter Untersteiner var strålende fornøyd med den i varmingen etter pause sist, men i selve løpet ble det galopper. Peter mente dette skyltes at den ble sårbeint. Derfor blir det sko på i kveld, og akkurat det liker vi. Det er nemlig på den balansen den har gjort sine klart beste løp. Virker å gå veldig under radaren her, men denne er altså god nok, og den er spillbar nå! 7 Floydside AM – Er heller ikke den helt stabil, men bra på sitt beste, og kusken kjenner den dessuten godt. Kommer ut mot helt riktig motstand, og er selvskreven på bongen. 9 Suarez – Søkte ikke skikkelig fremover i V75’en sist, og er trolig klart best når den får gå i tet. Der kommer den ikke nå, og vi ble litt skeptiske til favoritten etter å ha sett den sist. Starter dessuten ekstremt tett nå, og det er sjeldent et pluss selv om hester fra denne stallen pleier å tåle det.

Vår rangering : A : 11 B : 7-9-10-4-5-1-12-6 C : 2-3-8

V86-6 : 7 Ecurie D. – Gjør en mildt sagt spennende årsdebut i kveld, og skal man tro på treningsrapportene så vil dette gå riktig så bra. Har nemlig trent meget sterkt i vinter, og er «klar» for å prestere solid direkte. Hadde et fantastisk fjorår som 4-åring, og ble faktisk også invitert til Elitloppet… Det takket man nei til da, men det gjør man ikke i år, og ut i fra oddslistene for Elitloppet så er Ecurie D. den klare favoritten til å vinne VERDENS STØRSTE SPRINTERLØP! Er brennkvikk fra start, ingen tør å svare når Goop kommer fykende med denne stjernen, og dette dreier seg normalt om tidlig tet og slutt. VI BANKER!

Vår rangering : A : 7 B : 3-4-8-10 C : 2-6-9-1-5

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 5 Zinko Top – Er en flyvemaskin fra Italia, og det skal bli spennende å se den på svensk mark. Suste til tet fra et spor langt ute sist, og jogget siden 12,5/1650ma på en stum/hard bane. Var 11 ganger blant de tre beste på 16 forsøk i fjor, og den pleier å dukke opp i fremste rekke når den står på fire friske bein. Er altså veldig kjapp, og skulle den komme seg foran her, ja, da skal det en god hest til for å slå den. Vi liker dog 2 Mr Creation i dette løpet, og den plukkes med på alt. Feilet med alt igjen i stengt posisjon på oppløpet nest sist, og varslet da form direkte etter et lengre avbrekk. Sist gikk den helt OK bakfra, men er klart bedre når den får gå på innerspor, og det gjør den nå. Glem ikke at denne jogget 10,7/1640ma fra tet 1. april i fjor, og er helt enorm når er som best. MÅ PASSES FRA ET NYDELIG SPOR! 3 Moneykeeper – Har fått to løp i kroppen etter pause, og spurtet riktig så fint sist. Vi hadde nok satt denne først over mellomdistanse, men på en kjapp sprint nøyer vi oss med å sette den på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 5-2 B : 3-4-7-1 C : 11-9-10-6

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 4 Bitcoind’ Arc –
Har imponert i to strake starter for Nurmos, og dette er en traver med et aldeles for lavt grunnlag på konto. Smadret en hest fra Reden sin stall sist, og det etter en luftig første 500m som gikk etter 08,2! Skal vi sette fingen på noe så fikk den seg en ordentlig tømmer i dette løpet sist, og stilen over mål var ikke helt 100%. Vi håper/tror at dette kun var det at den var noe «merket» av det harde løpet, og at han er klar igjen til dyst i kveld. Her skal det bli gratis tet, ingen av disse er modige nok til å trykke opp noen fart, og det burde bli billig for storfavoritten. VI BANKER!

Vår rangering : A : 4 B : 11-9-3-6 C : 1-2-5-8-7-12-10

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.