Gå til sidens hovedinnhold

Lennartsson kjører Ferrari

I kveld er det Jackpot i V65-spillet på Örebro med over 1,4 millioner ekstra i sekserpotten, og vi satser på solide hestekrefter!

Det er bare å konstatere at Eksperten ble en voldsom vitamininnspøytning for Norsk Rikstoto. Skal vi basere oss på salget på åpningsdagen onsdag, blir dette en voldsom suksess for Rikstoto og de kommisjonærene som har blitt invitert med fra starten av.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag.

På kvelden kan spillerne se frem i mot en spennende V65-omgang med jackpot med hele 1.4 millioner kroner ekstra i sekserpotten i Örebro på den andre siden av kjølen, og her hjemme byr Norsk Rikstoto på en dobbel V5-omgang i fra Bergen travpark.

Siden det er store penger i luften har vi også satt opp en flat bong på kr 10 000, der per andel koster kr 1000. Andelene ryker fort. Du kan kjøpe din andel her.

Innleveringsfrister Örebro
V65 kl. 19.00
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

En traver i solid utvikling
Per Lennartsson har full form på stallhestene, og under tirsdagskveldens løp på Eskilstuna tok han to seire med egentrente hester. I V65-6 i kveld kusker han 9 Ferrari Håleryd som er en hest vi liker svært godt, og vi tror favoritten innfrir i dette løpet. Conway Hall-sønnen er herdet i tøffe V75-løp nå på slutten, og han har gjort det veldig bra.

I den nest siste starten på Bergsåker pilte han rett til tet på en krevende bane, han ledet da lenge. Han fikk et par trykker underveis, og vi synes han holdt farten strålende til sølv bak Goop-traveren That’s My Pal. I den siste starten på Solvalla var han han ute mot gode hester som Twitter, Che Boko, Conrads Voldemort og Quality Questioned.

Siden det er store penger i luften har vi også satt opp en flat bong på kr 10 000, der per andel koster kr 1000. Andelene ryker fort. Du kan kjøpe din andel her.

Per Lennartsson ga Ferrari Håleryd et fint løp i andre utvendig, men valgte å sitte når toget gikk inn mot den siste svingen. Kihlstrøm som kusket Queality Questioned passet kun på Lennartsson traveren på oppløpet, noe som var et seiersgivende trekk. Dersom Ferrari Håleryd hadde fått åpningen ut på oppløpet hadde han fort vunnet det løpet, og ut i fra de siste innsatsene å dømme føler vi oss sikre på at 4-åringen skal ha en topp vinnersjanse i kveld.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Skreller i innledningen?
Det ligger an til fartsfest i V65-innledningen, og da kan 8 Magnifik Gelj dukke opp som troll av eske til slutt . Med startkatapulter som 2 Hamras One More, 3 Revenique og 5 Ranch I Do I Do i første rekke må det bli tempo på dette løpet, og det er en klar fordel for vår idè. 8 Magnifik Gelj holder hysterisk form for tiden, og han er relativt lite spilt med sine 18%.

På Örebro 08/02 travet han store deler av løpet utvendig for lederen, og han holdt da koken strålende til enkel seier. Sist var han ute i et knallhardt V75-løp på Solvalla. 8-åringen dro opp angrepet i tredjespor på sisterunden, og vi hadde 11.0 på klokka de siste 700 meterne. Easy Lover-sønnen holdt farten godt, og han var ikke langt bak gode hester som Milton Zet og Capello Bob i mål den dagen. I kveld ligger det an til tempo i front, og da kan Magnifik Gelj spurte forbi mange til slutt. Kanskje alle?

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken