*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lennartssons 3-åring får tilliten

Bjerke14052006, Order By Fax og kusk Per Lennartsson.

Per Lennartsson kjører vår hovedbanker for dagen på Romme. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Per Lennartsson er på plass på Romme i lunsjen i dag og sitter opp bak to meget gode vinnersjanser.

06.12.19 10:01

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Jarlsberg: V65-bankeren er best i begge ender
Oddstips
: Fotball, ishockey og håndball. Sjekk våre analyser
Oddssingel håndball-VM: Norge får kamp av Nederland
Oddssingel Serie A: Inter har elendig statistikk hjemme mot Roma
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Her er noe av det vi kan by på til fredagens V65-lunsj på Romme:

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

7 Cyrano de B. (V65-2) har gjort det bra i ny regi hos Per Lennartsson og kommer fra dødens-seier på Eskilstuna i sin siste start 24.november. 3-åringen vant fra tet på Solvalla i sin tredje siste start og har i det hele tatt levert et solid inntrykk i det siste. Bare det ikke blir helt feil fra et litt sjanseartet spor på kort distanse, så tror vi han tar hjem årets tredje seier i passende selskap. Først og fremst 10 Irrawaddy imot?

6 Young King (V65-5) har vunnet fem løp på tolv starter til nå i år og vist at han duger langt på sitt beste. Lennartsson-traveren er rask fra start, liker distansen og står fint inne i dette løpet. Feilfritt tror vi han tar seg av dette og lanserer han som dagens andre banker!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

2 Ville Am (V65-1) har bare startet sporadisk til nå og vært ustabil, men tilbake på sitt beste skal han duge langt i dette selskapet. Den fem år gamle vallaken skuffet i sin første start etter nesten ett års pause tilbake i september, men når han nå kommer ut igjen regner vi med at han er vel forberedt. På kapasitet må han så absolutt sees med sjanse på direkten i et åpent løp.

4 Lill Brisa (V65-3) kan være en alternativ banker for de friske. Uten galopp tror vi 5-års hoppa har en god vinnersjanse, men helt til å stole på er hun fortsatt ikke. At Claes Eskilsson er tilbake i sulkyen igjen denne gang tror vi bare er en fordel.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag