*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lerum byr på muffin

Magnus Jakobsson kjører vår banker denne mandagen. Foto: hesteguiden.com

Vinnermaskin innfrir som dagens banker! Et herlig frekt bud senker dagens tyngste favoritt! Nå skal vi i lukene hos våre kjære naboer. Du tar vel rygg!?

16.02.15 20:39

Sportspills meny mandag:

V65 Leangen: Leirvåg spiller Blekkan

På Kalmar lørdag så ble det 11 ganger V4 på våre Ekspertenbonger, og 32 021 innspilt. Den mellomste bongen på Nettavisen på 432 betalte ut 2 911,-. De fine fremgangene i vårt naboland fortsetter, og ikke noe er bedre enn akkurat det. Fikk du forresten med deg følgende:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


V64-1 : 5 Drive Launcher (Odds 11,72), V64-4 : 13 Peter's Lucky Day (Odds 5, ble banket på den lille bongen mot dagens tyngste favoritt), V64-6 : 2 Freia Bar (Odds 15,77). Alle disse ble det servert som objekter i vår tipsartikkel-sak til Örebro 12. februar. Vi spilte inn hele 128 989 på Eksperten, og den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på 192 betalte ut 5786,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Selv om vi ranket Flying Power S.S. (9,1%), og Brenne Jærven (4,8%) først under V75-omgangen på Jarlsberg lørdag 14. februar så kom vi ikke helt i mål. Det ble dog endel fine femmere på flere av Ekspertenbongene, og totalt sett så spilte vi inn brukbare 158 612 i V75-spillet. Ingen greide imidlertid SYV-RIKTIGE, og de tre neste lørdagene så har vi følgende å se frem i mot:

21. februar - Bergen: Dobbel-syverpott

28. februar - Bjerke: Dobbel-syverpott

7. mars - Leangen: Jackpot med hele 3.364.255 ekstra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Axevalla:

V64:19.08

DD:20.36

Løp ellers denne mandagen:V4 på Mantorp med start kl.12.20. V65 på Leangen med start kl.18.30.

Axevalla knaller til med en interessant V64-omgang denne mandagen! Raggamuffin (V64-5) har radet opp i stor stil, og på mandag bankes den mot 6-riktige. Sjekk ellers ut følgende objekter:

V64-1 : 3 Caddie Eagle - Dette er et dårlig løp hvor de fleste er på hell i sin karriere. Draget vårt har gjort to solide løp på slutten, og den har vist en bra moral med å fighte helt hjem. Skulle Johnny Takter kanskje greie å komme seg foran her, ja, da kan løpet være kjørt. Prøves som et interessant spill.

V64-2 : 6 Nangijala Face – Er på vei mot storformen med tre løp i kroppen etter pause. Nå sist så viser den 14,2 s 1000m på et bra sett. Det ble rett og slett et bløffløp, og det var ikke veldig enkelt å hente noe tilslutt. Gangen før så avslutter den strålende. Er entaktet, men med tempo så har den en stor sjanse til å felle alt. Det som fort kan være en litt interessant ide her er 10 Jane Avril – Kom sist ut etter et lengre avbrekk, og den avsluttet strålende nedover oppløpet! Vi har 11,2 s 500m med krefter igjen. Skulle den være ytterligere forbedret nå, ja, da kan den sitte der som en frekkis.

V64-3 : 4 Flicka Lilla – Her mener vi bestemt at Enjoy Avenue blir for hardt betrodd. Enjoy Avenue holdt knepent unna for Space Star nest sist. Den hesten LEKTE Flicka Lille med sist… Vi tror dessuten at Flicka Lilla kan hente en lengde på Enjoy Avenue, og fra tet så har den en meget fin sjanse. Kommer til å fly styggfort på denne sprinten, og vi må bare prøve den med formintrykket sist friskt i minne. SPILLES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V64-4 : 11 Johnny Baffel – Den beste hesten i feltet er nok helt sikkert 9 Lunatic Face, men denne er såpass ustabil at vi ikke kan lansere den som noe godt objekt. Draget vårt derimot er normalt sett travsikker, og med storformen pågang så er den VELDIG spennende i svært billige omgivelser. Avsluttet strålende sist i kulissene, og vi hadde 13,0 s 500m med krefter igjen. Kommer nå ut med sterke rapporter i ryggen, distansen takler den fint, og skulle favoritten igjen røre, ja, da har Johnny Baffel en topp mulighet!

V64-5 : 12 Raggamuffin – Er helt RÅ for tiden, og den virker nesten uslagbar i sitt grunnlag. Har radet opp med enkle seire, og den har gjort det på et imponerende sett. Skulle 7 He’s A Diffacolt få gratis tet, og få dempe her, ja, da kan den selvfølgelig bli vrien å fange, men for dagen så føler vi uansett at Raggamuffin er hardere i kroppen sin, og vi tror igjen at den senker alt. Vi blir faktisk ikke veldig overrasket om han kan under 14 på distansen, og det kan neppe mange straffe. DETTE ER DAGENS BANKER!

V64-6 : 8 Mr Opal – Har BRA kapasitet for klassen, og den var helt strålende når den vant på en sterk tid tredje sist. Kommer nå ut i ny regi, og den gjør en klart spennende start etter pause. Er den 80% første gangen ut her, ja, da duger den alle dager i uken. Siste info inn mot start bør tas med. Begynner man å gardere dette løpet så er det veldig åpent, og da er bred gardering nødvendig om man skal føle seg sikker.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag