*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lerum på nytt tokt

Rolf Lerum har all grunn til å smile om dagen. Foto: Paul Weaver

Tirsdag satte Rolf Lerum samtlige spilleforslag på Forus i alle spilleformer. Torsdag kveld byr han på nye herlige drag til Bergens travpark doble V5-omgang.

10.06.14 10:42

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Rolf Lerum.

Nettavisens Sportspillredaksjon i alminnelighet og Nettavisens travredaksjon i særdeleshet, visste at travekspert Rolf Lerum var et "scoop" når han ble hentet til Nettavisens travredaksjon. Han startet i Nettavisen 1. mai.

Her kan du spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Og allerede tirsdag 20. mai var det dags for første storgevinst. Et systemandelslag på Eksperten suste inn med seks rette, og fire fornøyde kunder kunne innkassere en samlet gevinst på 163.845 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Tirsdag kveld var det igjen dags og Lerums sine delikatessevinnere kom på løpende bånd. Se på dette:

Hans minste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 144) inneholdt en sekser og elleve femmere og totalt tilbake kr 2 455. Samtlige V65-spill og samtlige V65-andelslag på Eksperten fikk naturligvis seks rette.

I V5-spillet bankerspilte han 3. valget 6 Erga Rauen i V5-5 på det aller minste V5-forslaget ( innl.pris kr 90) og fikk selvsagt fem rette. Fem rette utbetalte meget pene 2 575 kroner.

I DD-spillet klemte Rolf til med banker på 3.valget 3 Horgen Vinna i DD-1 på det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200 og to kombinasjoner). DD-odds praktfulle 34,37 og altså 3 437 kroner tilbake dersom du leverte det minste DD-forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Tekst og vurderinger til Bergen travpark skrevet av Rolf Lerum:

Fra Bergen som det skal dreie seg om her så er det en del forgrunnsfigurer i V5-spillene, men vi vil prøve å jobbe disse bort i jakten på store kroner. Bankeren som vi lanserer blir kjørt av Bergen Travparks beste kusk, og vi tror knallhardt på Blue Bonnets og Svein Ove Wassberg på torsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Innleveringsfrister Bergen :

A-V5 : kl. 18.30

B-V5: kl. 19.40

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Vi anbefaler deg varmt å ta rygg på følgende…

V5.1 : 1 Novize – Er kjapp i fra start, og er slik vi ser det vil den her vil få rygg leder/tredje innvendig bak de to store favorittene. Fra rygg leder, og kjøring mellom forgrunnsfigurene, ja, da kan dette bli aldeles sydd opp for det som er vårt store objekt i løpet. Hvordan er så formen på Novize? Jo, den er fakta meget bra. Nå sist så avsluttet den meget bra, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Må ikke nonsjaleres på torsdag, og vi anbefaler en strek på alle seriøse bonger.

6 MT Funky Dude – Trenger ikke å bli mye spilt, men for oss er den veldig aktuell. Formen er nemlig MYE bedre enn raden, og den gikk strålende i kulissene nå sist i et løp som det ikke klaffet på veien. Vi har 12,5 s 500m på klokken med krefter igjen. Klaffer det bedre nå så skremmer ikke motstanden, og den kan fort sitte der som en godbit.

V5.2 : 1 Eck Episode – Har et gaveløp foran seg denne torsdagen, og her skal den ha en kanon sjanse uten noe tull på veien. Etter pause nå sist så går den veldig bra i kulissene, og det gjør den på en bane som neppe var noe pluss. Skal på torsdag ut på sin aller beste distanse, er normalt sett lynkjapp ut, og dette er et løp som bare Eck Episode skal taue rundt om på en normal dag. Kan neppe få et finere løp, og vi må bare tro hardt. Det eneste som vi kan sitte fingeren på er om en hissig Stone Muscles blir laddet med fra start. Da kan dette løpet åpne seg skikkelig opp.

V5.3 : 1 ID Gann Gill – Favoritten i løpet, Valley High, har selvfølgelig en bra sjanse, men vi er likevel ikke helt overbevist når den her skal ut på en oppjaget sprint. Ideen vår har vist storform etter pause, og den kan fort få løpet sitt nå. Den gikk pigg i mål nest sist etter sene luker, og da var det krefter igjen. Nå sist så viser den MORSKE 12,6 s 1000m, og noe mer kan en nesten ikke forlange. Her dukker ID Gann Gill opp i helt riktige omgivelser, og blir den bare ikke fast så er den helt sikkert med og gjør opp om seieren. OBS!

V5.4-1b : 4 Næskvikk – Dette blir nok dagens største skrik på Bergen Travpark, og det med det rette. Kom altså ut i ny regi sist, og det er liten tvil om at den hadde vunnet det løpet hadde den ikke blitt sjenert til en tidlig galopp. Kom nemlig gnistrende tilbake, og vi har faktisk 23,4/950m etter dette uhellet. Distansen takler den når den er i form, og vi gleder oss til å følge den videre i regi OK Karlsen. OBS!

11 Tekno Viktor – Trenger ikke å bli veldig mye spilt på torsdag, men den er opplagt verdt litt oppmerksomhet. Når denne var som best i 2012, ja, da matchet den betydelig bedre hester enn hva den skal ut mot her. Var altså ute mot hester som Doktor Jaros, Ulsrud Tea osv, og dette er i det hele tatt en traver som er herdet mot minst klassen over det som den møter her. Kommer nå ut i LTH regi, treningsrapportene er VELDIG fine, og med litt flyt så kan denne kapasitet-traveren utmerket godt skrelle.

V5.5-2b : 2 Blue Bonnets – Har rett og slett et gnistrende fint løp foran seg her, og på torsdag så er vi VELDIG inne på at det er duket for første seieren i regi Ove Wassberg. Er stadig bedre enn raden, og nå sist så var den et lekkert skue. Ble altså sittende bom fast i kulissene med mye krefter igjen på tanken. På vår klokke så står det 14,7 s 1000m / 12,6 s 500m, og det struttet skikkelig av den da. Følger bilen fra start, og blir det bare ikke en helt vill første 500m her så ligger det meste til rette for at den får taue dette rundt om! Stor sjanse og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på dette gullkantede budet! Banker!

3b : 13 Unik – VIDÅPENT! Draget vårt trenger ikke å bli veldig mye spilt, men den må følges med argusøyne her. Har nemlig levert ordentlig fine løp etter pausen, og glem ikke at det har den gjort på en distanse som denne hesten ikke er veldig glad i. Nå sist så har faktisk vi 27,1 s 1000m / 25,6 s 500m på klokken, og den avslutter da lynraskt etter sene luker. Nå skal den ut på sin beste distanse, den er kraftig kuskeforsterket, og i fra dette sporet så vil den normalt sett få en pangstart. Prøves som en mulig godbit i det som er et ekstremt åpent løp hvor få eller ingen er helt sjanseløse.

4b : 1 Åse Elden – Det er liten tvil om at dette er et talent. Den var solid til seier nest sist, og den var solid i tøffe omgivelser nå sist. Det man skal være klar over er at vi snakker om en helt fersk traver, og disse Erga hestene pleier heller aldri å være helt til å stole på. Så vi tør derfor ikke å la den stå alene på bongen. Spesielt ikke når det i tillegg dreier seg om auto debut, og det i fra spor en…

11 Sprett Lett – Er blitt 8-år gammel, og den har tjent 10 000. Da er vel det kanskje langsøkt å tro på den her? Nei! Claus Olsen som kjørte den i prøveløpet er nemlig helt lyrisk til denne traveren. La inn en kjapp avslutning i prøveløpet, og ifølge han så har den vært 100m bedre enn Moe Frygg i treningsjobb etter dette prøveløpet. Kommer til å senke rekorden sin med ekstremt mye, og med såpass solide rapporter + Tengsareid opp, ja, da må i hvertfall vi varsle! OBS!

5b : 1 Octarious – 3-åringer kan svinge litt prestasjonsmessig, og det gjelder også Octarious. Fikk maks på lørdag, og den presterte slett ikke som aller best da. Det man dog skal vite om denne er at den har kapasitet til å felle alt på en god dag. Er brennkvikk fra start (Løste enormt i tøffe omgivelser tredje sist), og nå håper vi at Buer velger å teste den foran. Vi ser slett ikke bort ifra at dette er en traver som trives best når den får gå unna i tet, og at den da vil være mer villig. Viste på Bergen Travpark 3.April 16,4/2000m etter galopp, så d er ingen tvil om at hesten er god nok om den bare selv vil. Jevnt blant flere, men vi graver altså på dypet.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.