Lerum traff på alt

Foto: Paul Weaver

Nettavisens Rolf "Messi" Lerum hadde enestående tips til Forus tirsdag kveld. Både i V65, i V5 og i DD ble det en jubelaften.

Nettavisens Sportspillredaksjon i alminnelighet og Nettavisens travredaksjon i særdeleshet, visste at travekspert Rolf Lerum var et "scoop" når han ble hentet til Nettavisens travredaksjon. Han startet i Nettavisen 1. mai.

Her kan du spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Og allerede tirsdag 20. mai var det dags for første storgevinst. Et systemandelslag på Eksperten suste inn med seks rette, og fire fornøyde kunder kunne innkassere en samlet gevinst på 163.845 kroner.

I kveld var det igjen dags og Lerums sine delikatessevinnere kom på løpende bånd.  Se på dette:

Hans minste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 144) inneholdt en sekser og elleve femmere og totalt tilbake kr 2 455. Samtlige V65-spill og samtlige V65-andelslag på Eksperten fikk naturligvis seks rette.

I V5-spillet bankerspilte han 3. valget 6 Erga Rauen i V5-5 på det aller minste V5-forslaget (innl.pris kr 90) og fikk selvsagt fem rette. Fem rette utbetalte meget pene 2 575 kroner.

I DD-spillet klemte Rolf til med banker på 3.valget 3 Horgen Vinna i DD-1 på det minste DD-forslaget (innl.pris kr 200 og to kombinasjoner). DD-odds praktfulle 34,37 og altså 3 437 kroner tilbake dersom du leverte det minste DD-forslaget.

Her kan du spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Dette skrev Rolf blant annet i kveld:

V65-5/V5-2/DD-1 : 3 Horgen Vinna –Burde bli sluppet til tet på tirsdag da Alm Tarita ikke er overbegeistret for denne distansen, og skulle Horgen Vinna komme seg tidlig foran så snakker vi om en kanon mulighet! Var god i sitt siste løp, og den pleier å være godt forberedt etter pauser. I V75’en på Forus 21.09.2013 så viser den 24,2 s 950m, og det er i det hele tatt en hest med flott kapasitet dette. Den tåler dessuten å bli brukt underveis, og den kan umulig bli lett å ha med å gjøre om den er der vi håper/tror denne tirsdagen. SPILLES!

Horgen Vinna vant løpet som et 3. valg og Lerum brukte denne banker å sitt minste DD-forslag og på sitt minste V65-forslag.

Torsdag er det dobbel V5 på Rolfs hjemmebane Bergen travpark. I spillboksene under kan du alleree nå kjøpe andel i et av hans andelslag på Eksperten.Artikkelen fortsetter under spillboksene. 

V65-6/V5-3/DD-1: 12 Independent O. – Likte vi svært godt sist, og den er interessant nå om det skulle bli litt tempo på forestillingen. Ble altså grovt hindret ca 900m fra mål, og den får langt frem. Når den får lukene mot oppløpet så spurter den sylvasst i kulissene, har full spenst i målgangen, og vi har 13,6 s 1000m med mye krefter igjen. Kan sitte der igjen nå med litt mer tur på veien!

Independent O. suste over mål som suveren vinner i V65-6 og storfavoritten Pasha fikk ikke med utfallet å gjøre. 

V5-5: Her bankerspilte Rolf Lerum 3. valget 6 Erga Rauen på sitt minste V5-foslag og Erga Rauen viste seg å være klart beste hesten i feltet.