*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lesernes V65-tips Bjerke onsdag

Foto: hesteguiden.com

Det er som vanlig en spillemessig flott V65-omgang landets hovedbane kan by på i onsdag kveld. Og vi inviterer Sportspills lesere til å komme med sine beste tips.

17.11.10 13:08

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Det er altså en spillemessig svært interessant omgang Bjerke travbane inviterer til onsdag, Hvilke hester tror dere lesere på, hvilke favoritter kan vi stole på og hvilke favoritter er i fare? Og hva er dagens underspilte hester?

Onsdagens V65- tips til Bjerke fra travekspert Håkon Einar Hansen finner du i lenken under:
V65 Bjerke: Vi går for Playful

Vurderer du bedre eller annerledes enn Håkon ? Skriv inn dine trav- og bankertips i kommentarfeltet under spillboksen nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag