Lesernes V65-tips Bjerke onsdag

Foto: hesteguiden.com

Det er er jakcpot i V65 onsdag på Bjerke med 1,7 millioner ekstra i potten. Vi inviterer Sportspills lesere til å komme med sine beste tips.

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Det er altså nesten to millioner ekstra i potten på Bjerke travbane onsdag. Innfrir Turbo Prins som omgangens største favoritt i V65-5? Er Lorne Elijon Gatling påny en vinner i V65-1? Hvordan takler Maid For Tag bakspor i V65-6? Og hva er dagens underspilte hester?

Onsdagens V65- tips til Bjerke fra travekspert Håkon Einar Hansen finner du i lenken under:
V65 Bjerke: Romtveit byr på et nytt forvandlingsnummer

Vurderer du bedre eller annerledes enn Håkon ? Skriv inn dine trav- og bankertips i kommentarfeltet under spillboksen nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.