Lesernes V65-tips Bjerke onsdag

(Hesteguiden.com)

Det er flotte penger å spille om på Bjerke onsdag. Og vi inviterer Sportspills lesere til å komme med sine beste tips.

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Med godt over tre millioner kroner i premiepotten er det som alltid flotte penger å kjøre om på Bjerke onsdag. Frode Hamre blir nøkkelkusk og tre av onsdagens favoritter kommer fra Frode Hamres kvalitetsfylte stall. Er det så enkelt at alle tre vinner?

Og hvordan er det med Torpa Glad etter et par skuffende innsatser i V65-5? Per Oleg Midtfjeld sitter bak favoritten i V65-3 i form av 11 Dag. Er det en vinner? Hvilke hester tror du på onsdag? Og hvilke hester synes du er underspilte?

Onsdagens V65- tips til Bjerke fra travekspert Håkon Einar Hansen finner du i lenken under fra ca kl 12:
V65-tips: Håkon tror på Undem sin øyensten

Vurderer du bedre eller annerledes enn Håkon ? Skriv inn dine trav- og bankertips i kommentarfeltet under spillboksen nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Annonse: Øivind Grøstad går mot favoritten Cabana Boy i V65-2 og lanserer en strålende 20-oddser

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.