Gå til sidens hovedinnhold

Lesernes V65-tips Bjerke onsdag

Det er flotte 1 558 619 kroner ekstra i sekserpotten onsdag. Vi inviterer Sportspills lesere til å komme med sine beste stalltips.

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Med 1 558 619 kroner ekstra i sekserpotten er det flotte penger å spille om på Bjerke onsdag. Allerede i V65-1 støter vi på en av omgangens største favoritter i form av av hedershoppa, 10 Briskebyrappa. Tror du hoppa vinner? Spillerne tror også voldsom på 5 Lucky Carpenter i V65-6, blir det tet fra start til mål? Og er 7 Jærvsø Ole bare bedre enn konkurrentene i V65-6?

Hvilke hester tror du på i kveld og hvilke hester er underspilte i kveld?

Onsdagens V65- tips til Bjerke fra travekspert Håkon Einar Hansen finner du i lenken under fra ca kl 12 onsdag:
V65-tips:Håkon tror på Solberg/Romtveit igjen

Vurderer du bedre eller annerledes enn Håkon ? Skriv inn dine trav- og bankertips i kommentarfeltet under spillboksen nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Annonse: Øivind Grøstad byr på et voldsomt festobjekt mot den store favoritten Briskebyrappa i V65-1

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Kommentarer til denne saken