Lesernes V75-tips Biri

Foto: hesteguiden.com

En eventuell alenevinner kan vinne 24 millioner lørdag på Biri lørdag. Vi inviterer Sportspills lesere til å komme med sine vurderinger.

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Det er en spillemessige utfordringer på rekke og rad på Biri lørdag. Er Arctic Bear en vinner igjen? Leder McCormick hele veien? Er Vesle Sjur tilbake som en vinner? Hvem vinner Frode Hamre med? Og hvilke hester er underspilte?

Lørdagens V75- tips til Biri fra vår travekspert Håkon Einar Hansen finner du i lenken under:
V75-tips: Håkon tror på millionutbetaling

Vurderer du bedre eller annerledes enn Håkon? Skriv inn dine trav- og bankertips i kommentarfeltet under spillboksen nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.