Lesernes V75-tips Bjerke

Foto: hesteguiden.com

En eventuell alenevinner kan vinne 20 millioner onsdag da Bjerke kjører en ekstra V75-omgang. Vi inviterer Sportspills lesere til å komme med sine beste tips til onsdagens V75 på Bjerke.

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Det er en sportslig og spillemessig pangdag Bjerke travbane inviterer til onsdag, med Axel Jensens minneløp som det klare høydepunktet. Gangster Advice (V75-6), A.B. Lom'n (V75-5) og I Won't Dance (V75-4) blir de tyngste favorittene. Hvem tror dere lesere på og hvilke hester blir underspilt på onsdag?

Onsdagens V75- tips til Bjerke fra vår travekspert Håkon Einar Hansen finner du i lenken under:
V75-tips: Håkon tror på pappa Goop

Vurderer du bedre enn Håkon? Skriv inn dine trav- og bankertips i kommentarfeltet under spillboksen nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.