*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lesernes V75-tips Bjerke

Foto: hesteguiden.com

35 millioner blir utbetalt til en eventuell alenevinner i onsdagens ekstra V75-omgang.

26.01.11 15:33

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Det er altså V75 og ikke som normalt V65 på Bjerke denne onsdagen. Og jokerpotten vokser igjen, og onsdag kan du vinne ca 35 millioner kroner dersom du er alene om å prikke sju rette på landets hovedbane.

Det er en svært vrien omgang spillerne må bryne seg på, og den største favoritten er i øyeblikket: 11 Baht Launcher i V75-6 og 6 Trollgutt i V75-4. Frode Hamres nykommer, 4 Argwintina, blir også tungt betrodd i V75-1. Hvilke hester tror dere lesere på og hvilke gode spilledrag finnes denne onsdagen?

Her ser du værutsiktene for kvelden i Oslo.

Onsdagens V75- tips til Bjerke fra vår travekspert Håkon Einar Hansen finner du i lenken under:
V75-Bjerke:Håkon byr på to kalde

Vurderer du bedre eller annerledes enn Håkon? Skriv inn dine trav- og bankertips i kommentarfeltet under spillboksen nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Annonse: Øivind Grøstad melder om en hest som så "griselekker ut sist". Kommer ut i V75-4

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag