Lesernes V75-tips Forus

Foto: hesteguiden.com

En eventuell alenevinner kan vinne 32 millioner på Forus lørdag. Vi inviterer Sportspills lesere til å komme med sine vurderinger.

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

LØRDAG ER DET GULL-LOTTO OG 35 MILLIONER I PREMIE. SPILL HER!

Det er store penger å spille om på Forus lørdag. Fortsetter Tranmælsgutt seierssankingen i V75-5? Holder Moe Svarten seg endelig på beina i V75-4? Forsvarer Odin Rush sine 63% i V75-7? Innfrir Passphoto B.R. som dagens tyngste favoritt i V75-6? Og hvilke hester synes du er underspilte?

Lørdagens V75- tips til Forus fra vår travekspert Håkon Einar Hansen finner du i lenken under:
V75 Forus: Håkon byr på spenstige bankere

Vurderer du bedre eller annerledes enn Håkon? Skriv inn dine trav- og bankertips i kommentarfeltet under spillboksen nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.