Lesernes V75-tips Forus

Foto: Hesteguiden.com

Lørdagens V75 er igjen vrien og 34 millioner kan bli utbetalt til en alenespiller.

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Det er som vanlig en utfordrende meny denne lørdagen når V75-sirkuset stanser i Stavanger og Forus travbane. Selv om det finnes gode holdepunkter, er det flere der det kryr av vinnerkandidater. Se markeringsoversikten her.

Tom Erik Solberg og Bo Westergaard blir nøkkelkusker da begge kuskene har to favoritter hver. Er det så at Tom Erik Solberg styrer både 1 Vorset Martin ( V75-2) og 14 Kile Sjefen (V75-4) inn til triumfer slik spillerne tror? Har 6 Photo Fantasy imponert nok til å forsvare at han blir omgangens nest største favoritt? Loverboy Pellini er stor favoritt i V75-6, men møter da gode hester nå? Og hvilke hester er underspilte i denne omgangen?

Lørdagens V75- tips til Forus fra vår travekspert Håkon Einar Hansen finner du i lenken under:
V75-tips Forus: Håkon tror på millionfest i vest

Vurderer du bedre eller annerledes enn Håkon? Skriv inn dine trav- og bankertips i kommentarfeltet under spillboksen nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.