Lesernes V75-tips Jägersro lørdag

Foto: hesteguiden.com

En eventuell alenevinner kan vinne 40 millioner lørdag under den felles norsk-svenske V75-kjøringen på Jägersro. Vi inviterer Sportspills lesere til å komme med sine vurderinger.

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Det er en sportslig og spillemessig pangdag Jägersro travbane i Malmø inviterer til lørdag, med C.L. Müllers Memorial som det sportslige høydepunktet der norske Yarrah Boko er en av forhåndsfavorittene. Fredag ettermiddag er de største favorittene City Hall V75-7), Frillan Filiokus (V75-5) og Ypsilon Boko (V75-2) blir de tyngste favorittene. Hvem tror dere lesere på og hvilke hester blir underspilt på onsdag?

Lørdagens V75- tips til Jägersro fra vår travekspert Håkon Einar Hansen finner du i lenken under:
V75-tips: Håkon spiller Frillan Filiokus og har sett vurdert samtlige startende hester i lørdagens V75

Vurderer du bedre eller annerledes enn Håkon? Skriv inn dine trav- og bankertips i kommentarfeltet under spillboksen nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.