Lesernes V75-tips Jarlsberg

Foto: hesteguiden.com

En eventuell alenevinner kan vinne 24 millioner lørdag på Jarlsberg lørdag. Vi inviterer Sportspills lesere til å komme med sine vurderinger.

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Over 30 000 kroner innspilt på Birifredag: Thai Quest innfridde som Sportspills banker

Det er en sportslige høydepunkter på rekke og rad på Jarlsberg lørdag. Er Åsajerven tilbake som en vinner? Hva med Yarrah Boko tilbake på norsk jord igjen? Og hvem vinner unghestløpet i V75-7 der det venter 150 000 kroner til vinneren? Og hvilke hester er underspilte?

Lørdagens V75- tips til Jägersro fra vår travekspert Håkon Einar Hansen finner du i lenken under:
V75-tips: Se Håkons utførlige Jarlsberg-vurderinger her

Vurderer du bedre eller annerledes enn Håkon? Skriv inn dine trav- og bankertips i kommentarfeltet under spillboksen nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.