Lesernes V75-tips Klosterskogen

Foto: hesteguiden.com

En eventuell alenevinner kan vinne 26 millioner på Klosterskogen lørdag. Vi inviterer Sportspills lesere til å komme med sine vurderinger.

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Det er store penger å spille om på Kosterskogen lørdag. Vinner Dotterud Teddy V75-1 som omgangens største favoritt? Leder Torpa Glad V75-7 fra start til mål? Er sistevalget Galaxe sjanseløs i en åpen V75-3? Og hvilke hester synes du er underspilte?

Lørdagens V75- tips til Klosterskogen fra vår travekspert Håkon Einar Hansen finner du i lenken under:
V75 Klosterskogen: Håkon tror på to seiersvante hester som bankere

Vurderer du bedre eller annerledes enn Håkon? Skriv inn dine trav- og bankertips i kommentarfeltet under spillboksen nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.