Gå til sidens hovedinnhold

Lesernes V75-tips Klosterskogen

En eventuell alenevinner kan vinne 30 millioner på Klosterskogen mandag.

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

På grunn av nyttårshelgen kjøres årets første V75-stevne i Norge på Klosterskogen mandag 3. januar. Det er store nyttårskroner å spille om på på Klosterskogen og en eventuell alenevinner tar med seg 30 millioner kroner. Se markeringsoversikten her.

Danske Jeppe Juel sitter bak to av omgangens største favoritter i form av Inzaghi i V75-6 og Orali i V75-7. Tror du begge vinner? Tranmælsgutt blir atter en gang storfavoritt i V75-1. Får Gylden Tina sin revansje i V75-3? Og hvilke hester synes du er underspilte?

Mandagens V75- tips til Klosterskogen fra vår travekspert Håkon Einar Hansen finner du i lenken under fra kl 11 mandag:
V75-tips: Håkon tror på Mjølnerød

Vurderer du bedre eller annerledes enn Håkon? Skriv inn dine trav- og bankertips i kommentarfeltet under spillboksen nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Kommentarer til denne saken