*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lesernes V75-tips Leangen

Foto: hesteguiden.com

Lørdagens V75 er meget vanskelig og 32 millioner kan bli utbetalt til en alenespiller.

08.01.11 12:28

På Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no får du servert gratis odds- og travtips hver dag fra våre tre eksperter. Nå inviterer vi leserne til å komme med egne vurderinger og tips i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Det er en meget utfordrende meny på Leangen lørdag og det lukter store penger. Fulle felter og flere av løpene er vidåpne. Se markeringsoversikten her.

Rutinerte Edvard Kristiansen sitter bak den største favoritten i form av Sterk Odd i V75-4. Er det en vinner? Moe Brage utstyres med Eirik Høitomt. Nå er det 2100 meter, innfrir favoritten? Spik Viktor og Noralf Brækken blir hardt betrodd i V75-2, hva tror du? Og hvilke hester er underspilte denne lørdagen? Og hvem er dine bankerforslag?

Lørdagens V75- tips til Leangen fra vår travekspert Håkon Einar Hansen finner du i lenken under:
V75-tips Leangen : Håkon setter pengene på en elitehest

Vurderer du bedre eller annerledes enn Håkon? Skriv inn dine trav- og bankertips i kommentarfeltet under spillboksen nederst i artikkelen. Du kan også sette opp tipsene dine på Sportspills Facebook-side.

Annonse: - Øivind Grøstad lanserer et panser drag som det lyste av i 27- fart sist i V75-2!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag