Gå til sidens hovedinnhold

Lett spill for Undems herre

Ingen spennende singelstrek i Skien i dag, men banker er banker. Storfavoritten Herr Feinschmecker svikter neppe sine tilhengere sammen med Johan Herbjørn Undem.

Klikk her for V5-forslag Klosterskogen

Merk at ettermiddagstravets første avdeling på Klosterskogen starter klokken 15.07 i dag. I løpet av en time skal vinnerne være kåret.

8 Herr Feinschmecker (V5-2) blir dagens største favoritt med rette. Kapasitetsmessig er han totalt overlegen. I den siste starten var han både god og heldig da han var i tet på et tidlig tidspunkt fra annen rekke. Siden holdt unghesten oppvisning. Nå går treåringen ned en klasse. Han er veldig bra fra start og befinner seg trolig i tet på et tidlig tidspunkt selv om han står lengst ute i første rekke bak startbilen. Soir Des Tibur-sønnen har overbevist og vunnet i tre av seks løp.

Dagens oddstips: Heller Blink og Tiller enn Bayern og Hertha

Bedagelig favoritt
I V5-1 spiller vi 6 Emiljan som favoritt. Den storvokste eleganten trives i Skien. Han er kjapp fra start og tar trolig teten slik han også gjorde sist. Han la av da han ble alene på oppløpet. - Han hadde mye igjen, men ventet på de andre, sa Eirik Høitomt etter løpet. Høitomt velger denne hesten fremfor stallhesten Cadabra Tooma. Dette skyldes at Emiljan nå siktes mot Derby. 5 Lorne Elijon Gatling er kanskje den sterkeste motstanderen. Styrken er hans våpen og med Vidar Hop i sulkyen vil han nok være tidlig i den fremre treffen. Fireåringen fortjener snart en seier etter en serie av sterke løp på rad. 9 Nikodemus K holder usikker løpsform etter pause siden mai, men har høy klasse og skal kunne kjempe jevnt med de beste om formen er på plass. 3 Cadabra Tooma trener bra. Vi har snakket med Høitomt treneren som mener at hans hest kan kjempe om seieren etter fine resultater i treningsarbeidene. Kuskesetet overlates til offensive Tom Erik Solberg. 10 Liv I Nortec seiret fra tet sist. Verre betingelser denne gangen, men med hardt tempo og flyt er hun utvilsomt bra nok for en plass helt i toppen. 4 Sue Ellen holder stålform. Vant på full distanse sist. Sprint er en enda bedre distanse for hoppa som har tent til hos Lars Magne Søvik. 2 Final Game er vrien å få inn på bestilling, men formen er på topp der i gården.

Lever eksperttipset fra Sportspill.no her

7 Tangen Tinn (V5-3) holdt koken flott i det svenske derbyet til fjerdeplass. Formen er helt på topp. Høitomt har vunnet med trønderen tidligere. Han er rask ut og vil nok satse fremover direkte. Han er dessuten travsikker i motsetning til sine argreste konkurrenter. 2 Egil leverte et praktfullt oppløp til fjerde i V75 på Biri sist. Feilfritt er han garantert med i toppen. 5 Kongsrud Terna er i kanonform. Hoppa var veldig bra etter galopp sist. Møter et par gode, men skal tas på alvor.

Tips til Jarlsberg: Ove fikser V5-flaksen

Outsider førstetippet
I V5-4/DD-1 er det vrient å finne en vinner. Vi prøver oss med 4 No Mercy Key. Mye bedre enn raden og mye uflaks den siste tiden. Formen er på plass og motstanden er ikke av den verste sorten. 3 Moore kommer endelig ut på sprint. Ble speedet ned av overraskelsen Confidential nest sist. Holdt koken bra sist uten å imponere. Nå kan han holde unna på en distanse som er 500 meter kortere. 12 Manchester D.K. er den beste hesten i feltet, men tolvtespor er en klar ulempe for Juel-hesten. Hardt tempo er hans sjanse, men han trenger en brukbar start. Det samme gjelder 11 Zatopek som holder god form. 1 Mikado D kan trenge dette løpet etter pause, men skal likevel tidlig på kupongen grunnet sin fine kapasitet. Sporet er dessuten interessant selv om han risikerer å bli overflydd fra start. 6 Mermaid's Magic har travet strålende løp i Skien før. Ikke ueffen om han får travet til å stemme.

Annonse: Grøstad/Lerum er i form, sjekk deres tips her!

Bankerkandidat
4 Taylor Superb (V5-5/DD-1) er muligens en banker. Feilfritt skal han ta seg av dette oppgjøret. Galopfaren er heller ikke spesielt stor. Forrige gang var han solid i sluttfasen. Selskapet er slett ikke verre denne gangen. 3 Gazpower er milevis bedre enn raden. Märtha Louise-vinneren fra 2008 viste gode tendenser på Färjestad i Sverige nest sist. Fra en fin utgangsposisjon bør han med på gardering. 11 Licence Plate spurtet frenetisk til seier på Jarlsberg nest sist, men får alt annet enn godkjent for innsatsen sist. Tilbake i slag runder han de fleste. Med fullklaff kan han ta ned hele feltet. 6 Yumbo Yob vinner ikke like lett som tidligere. Forståelig ettersom grunnlaget har steget betraktelig. Takler baneprofilen og er sterk nok om det klaffer. 5 Muito Bonita er vrien å vinne med, men formen er bra på den sprintglade rogalandshoppa. Ellers finner vi plass til ytterligere tre fiduser på det største forslaget.

Tast her for V5-forslag. Vil du se våre DD-tips trykker du her .

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken