Gå til sidens hovedinnhold

Lett spill i lunsjen?

Sigbjørn Kolnes presenterer en nykommer i lunsjen på Bjerke i dag, og mot svak motstand er det trolig snakk om en vinner direkte.

Torsdagen starter opp med lunsjtrav til både Umeå i Sverige og på Bjerke her hjemme, mens det på kvelden er Klosterskogen med dobbel V5 her på berget og Åby med V65-spill i Sverige som styrer showet. I lunsjen på Bjerke i dag var vi aldri i tvil om bankeren, og den dukker opp i et sprintløp for varmblodshester i V5-3.

Vi snakker da om 7 Raiza, og mot meget slett motstand med gode treningsrapporter i ryggen er det trolig snakk om en vinner direkte. Champion Eirik Høitomt var veldig godt fornøyd i et jobb på 20.0 nå nylig, og da har det sett virkelig bra ut. Han tar ikke store ord i sinn munn den karen der, og da regner vi med at det er dønn i orden!

Matchet i tøffe årgangsløp for klassen i Danmark (bl.a. mot Rasmine Vang&Co) hele veien nå på slutten, og da har det blitt noen galopper. Galopperte kun en gang på de tolv første startene i livet, og da er 4-årshoppa neppe så usikker som raden kan tyde på. Fjerde på 15.7 full vei i et løp seiersmaskinen Rapp A.D. var en vinner i den nest siste starten, og når feige 5 Ugh Ugh er den tøffeste i mot i dag, kan vi ikke gardere.

Vår rangering V5-3: A: 7 B: 5-1-11-12-8-9 C: 2-3-4-6-10

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 2100 meter autostart
Vi synes seks hester hever seg klart over mengden i dette varmblodsløpet som innleder denne rebusen, og fremst setter vi 3 Passion. Hun er herdet i tøffe lag på den andre siden av kjølen, og vinnerinnstinktet er det intet å utsette på der i gården (vunnet hele seks løp de to siste sesongene). Sporet er perfekt i dag, og vi tror Love You-datteren skal ha en topp vinnersjanse i et løp som dette.

Litt tøft inne i løpet på pengene står 4 Ja El Tomcat, men i et løp som dette tror vi ikke det betyr så mye. Kapasiteten er fin på 3-åringen, og dersom formen er sånn noenlunde inntakt etter litt hvile kjemper trolig Søvik-traveren om seieren (gikk 16.3 full vei som fjerde i den siste starten). Spennende etter litt pause er også 6 French Prestige, og vi synes Anderssen-traveren må krysses på alle bonger (meget god i fjor).

Forbedret med løp i kroppen etter lang pause er trolig 2 Apollo Håleryd (gikk fullt godkjent uten å få premie i et løp gode Megamuscle var en vinner i den siste starten), og utgangsposisjonen i dag kan ikke kusk Morten M. Otteresen klage på. Svenskene pleier å duge godt i disse lunsjløpene, og da bør 8 Bearable (Høitomt opp!) og 11 Pina Colada også vurderes tidlig (kapasiteten er fin på dem begge).

Vår rangering V5-1: A: 3 B: 4-6-2-8-11 C: 5-1-7-9-10-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 2100 meter autostart
Vi synes dette kaldblodsløpet i den andre avdelingen ser vidåpent ut på forhånd, og vi tyr da likegodt til helgardering på samtlige av våre spilleforslag. Usikre, og hester med skjult form er stikkordene i dette løpet, og da er det ikke lett å rangere de. I en feilfri utgave skal 1 Stram Vaier ha en topp vinnersjanse, men 4-åringen ser ut til å være vaksinert mot å gå feilfritt (galoppert med vinnersjanser de to siste gangene).

Helt nede på 28.8 over en sprint var 4 Stensvik Iver ved triumfen i den nest siste starten, og på den prestasjonen skal 4-åringen være tidlig aktuell i et løp som dette (dog variabel). Usikker, men kapabel er 11 Dallas, og kuskebyttet til Tom E. Solberg er spennende nok. Vi synes 9 Linus B. var positiv til seier på 33.7 full vei i debuten for Ola Engevold, og 3-åringen er snakk om en opplagt vinnerkandidat på ny.

Vår rangering V5-2: A: 1 B: 4-11-9 C: 2-6-5-8-7-10-12-3

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4, 1609 meter autostart
Vinnerkandidatene er ikke mange i dette sprintløpet for kladblodshester i den fjerde avdelingen, og en naturlig favoritt må 11 Alm Kiwi bli. 4-åringen opptrer til tider litt seigt, men i den siste starten var han rågod ved triumfen på flotte 27.0 full vei etter en meget tøff innledning på løpet i 21-fart. Fin rygg i fra start i dag, og Lome Elden-sønnen er snakk om hesten å stå i mot til slutt.

Annonse: Grøstads vinner gjør av 95 av 100 kuponger verdiløse etter V5-4. Ta imot dagens suverent beste objekt

Tilbake etter litt pause kommer 6 Torpa Jo, og på sitt beste kan fort 5-åringen lede et slikt løp rundt om. Spinner til tet, og Kolnes-traveren som har vunnet hele åtte løp tidligere i år er snakk om en opplagt vinnerkandidat. Toppform holder 8 Nordli Spik, men en kjapp sprint i fra dette sporet er neppe optimale forutsetninger for 7-åringen (og da krysser vi først på storbongen).

Vår rangering V5-4: A: 11 B: 6-8 C: 3-9-10-4-5-1-2-12-7

V5-5, 2100 meter autostart
Vi finner seks vinnerkandidater i dette varmblodsløpet som avslutter denne rebusen, og på kapasitet er 2 Blades Of Glory best (tjente over 200 000 i fjor, og det sier sitt). Slet mye med aksjonen før pausen, men nå fungerer 6-årshoppa etter sigende meget bra i trening. Da skal det i så fall dreie seg om en solid vinnersjanse i et billig løp, og vi bankerspiller hoppa på våre DD-forslag samt lillebongen i V5-spillet.

Vi synes 9 Fighting Superb var svært svak i den siste starten, men det var muligens fordi vi bankerspilte. Ble hengt opp i tredjespor siste 1000 ved den anledningen, og da kunne han ikke bli bedre enn femte på 17.3 full vei til slutt. Langt bedre første gangen ut etter pause ved fjerdeplassen på 16.0 full vei, og med en tilsvarende innsats i dag skal Forkerud-traveren kjempe om seieren i et løp som dette.

Lekkert til står 1 Spirit Scott, men 6-åringen har kun vunnet 1 løp på 50 forsøk. Det forteller det meste om en hest som ikke er lett å sveive inn, men Thai Tanic-sønnen var positiv til sølv på 16.5 over en sprint i den siste starten. Det er tiden for 6 K.N. Wind utover nå (og han bør regnes tidlig i et løp som dette), mens både 11 Zico H. Limburgia og 12 Mastery As heller ikke trenger å være helt borte på en god dag.

Vår rangering V5-5: A: 2 B: 9-1-6-11-12 C: 4-5-8-3-10

Kommentarer til denne saken