*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lettløst fra Drammen

Speedy Mamsell har et fantastisk fint løp foran seg denne tirsdagen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Det blir neppe veldig store kroner i dagens lunsj fra Drammen, og vi anbefaler å spille samlebonger. Vi byr dog på et sjokk som ikke skal undervurderes...

14.01.15 10:14

Vi startet uken på en FIN måte, og det ble oppturer både i Norge og Sverige mandag. Fra Leangen så var som vanlig Leirvåg på hugget, og det mellomste V5-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 450), ja, det betalte ut flotte 6 626.

Fra Mantorp samme dag så serverte undertegnede godbiten Prince Tagg (5.valg) som et spennende spill i omgangen, og også her ble det en solid fasit for dem som spilte Nettavisen sitt mellomste V64-forslag (innl.pris kr 480). De kunne nemlig hente ut 3 630 kroner. Om du ikke var med på moroa på mandag så er det nok av muligheter i dag og i spillboksen under så kan du kjøpe en bong som gjelder løpene fra Drammen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Norsk Rikstoto byr på noen virkelige gaver til vi som ELSKER Å SPILLE V75. De neste lørdagene så slår nemlig spillselskapet på stortrommen! Sjekk ut følgende:

17. januar : Dobbel syverpott fra Klosterskogen

24. januar : Dobbel syverpott fra Leangen

31. januar : Jackpot fra Bjerke med 2.758.617 ekstra.

Vi har allerede lagt ut bonger til den HØINTERESSANT V75-omgangen på lørdag. De kjøper du lettest her: Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Drammen:

V5: 13.37

DD: 14.12

Løp ellers denne tirsdagen:V4 på Gävle med start kl.12.20. V65 på Momarken med start kl.18.30. V64 på Jägersro med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Det er tynne felter i lunsjen denne tirsdagen, og på forhånd så ser dette lettløst ut i fra Drammen. Bankerkandidater finnes i flere av løpene, men den vi føler aller mest for dukker opp i V5-4, og den heter 1 Speedy Mamsell. Gikk nemlig klart godkjent sist etter et lengre avbrekk, og det meste taler for tet og slutt nå! Sjekk ellers ut følgende:

V5-1 : 2 Stensvik Iver – Kom ut etter et lengre avbrekk nå sist, og vi synes den gjør et FINT løp i kulissene etter tidlig galopp. Varslet fakta form direkte. Alt taler for at den kommer tidlig til tet her, og da lar den seg neppe slå om den viser seg fra sin beste side. 5 Spikspretten – Er det opplagte motbudet om man garderer vår klare favoritt. Var helt RÅ i nederlaget sist, og nå er toppformen der. Må trolig vinne dette løpet fra dødens, og da må Stensvik Iver være under pari om det skal gå. To hester er et STERKT lås.

V5-2 : 7 Norva Jacase – Må ha vært syk sist da den ikke viste i nærheten av det som man forventet på forhånd. I prøveløpet så slår den altså en såpass god hest som Buttercup, og en slik hest finnes ikke i dette feltet. Kommer nå ut etter en liten pause, og viser den takter som i prøveløpet så kan denne overraske. Blir etter vår smak for lite spilt, og vi roper et varsko!

V5-3 : 1 Sima Odin – Ble tatt ned oppunder mål sist på en tung bane, men den gjør uansett et bra løp mot en såpass god hest som Spik Mollyn. Mye tyder på at Sima Odin leder tirsdagens løp svært lenge. 4 Tjøtta Mari – Har fått seg to blåsere i kroppen, og dette er en hest som passer Eirik Høitomt perfekt. Var meget tapper i nederlaget nå sist, og fortsetter den sin fine fremgang så dukker den opp på foto nå. Motstanden er nemlig den helt riktige…

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V5-4 : 1 Speedy Mamsell – Har et gaveløp foran seg på tirsdag, og normalt sett så dreier dette seg om en vinner av et dårlig løp. Kom ut etter en lengre pause nå sist, og den gjør da et klart godkjent løp i kulissene. Vi har 15,2 s 1000m på klokken på et OK sett. Har normalt sett gått mye frem med det løpet i kroppen, og rask som den er i fra start så burde den lede dette fra start til mål. TOPP MULIGHET!

V5-5 : 4 Cornetto Man – Denne er spillbar på tirsdag. Den så veldig fin ut i målgangen nest sist hvor den avslutter bra. Nå sist så ble den aldri kjørt med, og den ble da sittende bom fast med masse krefter igjen. Kommer her ut mot en overkommelig gjeng, og fortsetter den sin fine fremgang fra de siste løpene så er den helt sikkert med på foto. SPILLES!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag