*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lettløst i Østersund

Arne Nilsen (her med stallens flaggskip Pondus) sender ut Frigge Lomen i V4-1.

Det ser overkommelig ut foran onsdagens lunsjløp i Østersund der flere trønderhester er på farten.

06.03.14 09:10

Onsdagens meny består av trav fra både Sverige, Danmark og Norge. Det hele startes med både V4 og V5 fra Østersund, før Nettavisens mann i Danmark byr på rykende ferske tips til ettermiddagens internasjonale V5-omgang fra Skive. Til sist er det V65 fra Bjerke travbane hvor Håkon Einar Hansen i kveld byr på en svært spennende banker.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Først ut er altså Østersund der det er svært ujevn kvalitet på dagens lunsjløp og der samlebonger kan være løsningen. Både i V4-2 og i V4-3 er det får vinnerkandidater og vi velger såkalt dobbeltbanker i V4-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Helt overlegne på kapasitet
Det er ihvertfall ikke lett å se andre vinnerkandidater enn 5 Northern Spy og 6 Mr Vox i V4-2/DD-1, Begge hestene er herdet i betydelig tøffere omgivelser enn de støter på i dag, men det er jevnt mellom våre to utvalgte dag. 5 Northern Spy agerer ujevnt, men var meget bra i seiersløpet på Umeå sist. Hesten er også ujevn fra start, og det er ikke usannsynlig at 6 Mr Vox overflyr denne fra start. Nevnte Mr Vox har vært ute i knalltøffe omgivelser i det siste og vi bankerspiller hesten i DD-spillet.

Munter eller ikke munter?
Det er liten tvil om at 8 Munter er den beste hesten i V4-1. Men sprint, 20 meter tillegg og 69 år gamle Bengt Harlin som kusk, er alle minusfaktorer. Nå har den godeste Harlin hele ti seire på kun 30 kjørte løp de tre foregående årene, men sprint og 20 meter tillegg er uansett faktorer som gjør det svært så spennende med garderinger i V4-1.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.