Lettløst i Sør

Foto: hesteguiden.com

I en relativt oversiktlig rebus satser vi på å få V5`en flere ganger.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Vår første banker for dagen tok i mot lørdagens V75-vinner Perfect Crown i den siste starten, og fikk svi for det til slutt. I dag er dog oppgaven langt enklere for 5 Blow The Bugle, og vi tror alltid offensive Tom Erik Solberg sitter bak en klink vinner i den andre avdelingen. General November-sønnen vant sprettlett i den nest siste starten på fine 18.0 full vei, og vi har god tro på at årets første triumf er innen rekkevidde for den kapable Braaten-traveren i dag.

Seiersmaskin innfrir?
Ja, dersom det ikke skjer noe uforutsett vinner 2 Bjørkespik den tredje avdelingen. Spikeld-sønnen gikk igjennom fjorårssesongen med å vinne samtlige løp han var ute i utenom årets viktigste oppgjør Derby, og selv om trener Øystein Tjomsland varsler om at 5-åringen er lite hurtigkjørt foran dagens oppgave har vi ingen tro på at den kapable krabaten taper dette løpet.

Bjørkespik og Øystein Tjomsland tar seg trolig enkelt av den tredje avdelingen.
Bjørkespik og Øystein Tjomsland tar seg trolig enkelt av den tredje avdelingen.

Oversiktlig
Vi støter på et litt ruglete løp for kaldblodshester i lavt grunnlag i V5-innledningen, men duoen 8 Portør Vinnto og 9 Rindevar skiller seg litt ut. Førstnevnte varmet strålende forut for et V75-løp i den siste starten, og dagens konkurrenter slår Moe Odin-sønnen i en feilfri utgave. Sistnevnte har gått klart godkjent i til dels tøffe omgivelser nå på slutten, og Scuvar-sønnen bør være tidlig aktuell i et løp som dette. En liten outsider kan kapable 1 Storkar være fra sitt fine spor.

En formtoppet 8 Cecena Ås har et kremløp i den fjerde avdelingen, og dersom ikke Alexander Heisholt blir fintet ut av Eirik Høitomt bak 3 Ditka Crown dreier det seg om en klink vinner. Sistnevnte står nydelig til, og landets klart best kusk er helt syk på å vurdere farten underveis i denne typen løp.

I V5-finalen skiller to hester seg klart ut i form av 2 O`Killer og 4 Ebbes Igor L.J. Førstnevnte står helt perfekt inne i løpet, og normalt er det ingen som nekter Myles Hanover-sønnen føringen i løpet. Løp i kroppen har normalt gjort godt for 8-åringen, og tet fra start til mål er slett ikke noe usannsynlig scenario. Sistnevnte vinner dette løpet fra posisjonen utvendig leder i en feilfri utgave, og den svært kapable Igor Brick-sønnen er en selvskreven gardering.

Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 360 og 1080 kroner.

Samtlige forslag er samlebonger, og vi forsøker her å ta V5`en hhv 10, 15 og 30 ganger.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.