Lettløst lunsj på Bjerke

Luzifer har en veldig fin sjanse i V5-finalen på torsdag.
Luzifer har en veldig fin sjanse i V5-finalen på torsdag. Foto: hesteguiden.com

Vi velger å spille tynt i flere av løpene på Bjerke denne torsdagen. Det er nemlig et stort skille på hestene, og vi har flere dueller i vente. Samlebonger!?

På Bjerke denne torsdagen så venter en lunsj som trolig ikke gir veldig stor utbetaling. Flere av løpene har få vinnerkandidater, og vi løser menyen med å spille TYNT flere steder. Samlebonger kan absolutt være tingen. Av bankerkandidater kan vi nevne: 10 Luzifer (V5-5), og 4 Alcyone Love (V5-4). Begge har solide sjanser mot ikke en akkurat tøff gjeng. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75 er et spill som vi i Nettavisen liker skarpt. Det er dog et "brutalt" spill, og det er kort vei fra å være HELT til å bli sittende igjen som KLOVN. I helgen så ble det ingen fullklaff på våre forslag, men vi har tømt lukene i V75-spillet før i år. På Leangen 24. januar så spilte vi nemlig inn formidable 1,2 millioner! Dagen etter på Solvalla så spilte vi inn nye 200 000 i vårt store favoritt spill.

Fra Jarlsberg lørdag er vi sulten på mer! Her venter det hele 13 millioner til en alenevinner, og du kan allerede i dag kjøpe deg et V75-lodd som kan gjøre deg til mangemillionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Bjerke:

V5:13.37

DD:14.12

Løp ellers denne torsdagen: V4 på Gävle med start kl.12.20. V65 på Bergen med start kl.18.30. V64 på Örebro med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre objekter til dagens løp på Bjerke:

V5-1 : 3 Great Demand – Er på vei mot storformen, og den skal ha en veldig bra sjanse nå. Var helt OK i nederlaget nest sist, mens den feilet som vinner mot oppløpet sist. Er kjapp ut når den blir laddet med, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Tar en etterlengtet seier nå!?

V5-2 : 9 Slotts Uffa – Her blir nok Folkehesten Momarken ekstremt hardt spilt, og helt sikkert noe overspilt. Kan selvfølgelig vinne, men vi vil gjerne se denne prestere ordentlig før vi går all in. Draget vårt skuffet etter en liten pause nå sist. Før det så har den levert det ene fine løpet etter det andre, og den har bra kapasitet for klassen. Prøves mot en overkommelig gjeng!

V5-3 : 8 Lille Chili – Dette er en søster til kapasitet-hesten Express Pepper, og den skal bli spennende å følge fremover. Så strålende ut i både varming og løp nå sist. Holdt da lekestue fra tet, og den vant med mye krefter igjen. Er helt sikkert en av de beste på kapasitet her, og løser det seg bare fra et dumt spor så dukker den helt sikkert opp i fremste rekke. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V5-4 : 4 Alcyone Love – Tror vi sitter tidlig i tet, og da burde dette løpet være over. Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den varslet form nå sist hvor den vant svært enkelt fra tet med krefter igjen. Distansen nå er intet minus, og vi tror den kan ned mot 14,0 på en kjapp bane. 2 Arn er nok en hest med bedre kapasitet, men vi ble svært skuffet over innstillingen til den i fjor, og vi tror derfor klart mest på en hest med dokumentert form.

V5-5 : 10 Luzifer – Imponerte ikke etter en lengre pause sist, men banen den dagen var under enhver kritikk, og neppe noen fordel for Luzifer. Kommer her ut i svært billige omgivelser, og normalt sett så jogger den rundt denne billige gjengen. Motivert storfavoritt.