Lettløst lunsj-V5

Dagens lunsj-V5 på Leangen er av det oversiktelige slaget, og vi har god tro på å løse rebusen uten den store innsatsen.

Her finner du Nettavisens V5-tips.

Vi synes dagens lunsj-omgang på Leangen ser ganske oversiktelig ut, og i tillegg til banker på Vinge Blessen kan det holde med to hester i to av de øvrige løpene.
Vinge Blessen og Atle Solhus blir som nevnt vårt holdepunkt i V5-4. Ekvipasjen er rask fra start, og får høyst sannsynlig overta teten fra Norrøn Jenta ut av første sving, og da tror vi løpet kan vært kjørt.

Startsiden avgjør
Hvem som får teten kan også bli avgjørende i V5-finalen. Både Bjørn Garberg bak Jack Windswept og Edvard Kristiansen med Donna's Boy L skal ladde fra start, og dermed kan det bli en meget luftig åpning. På form og kapasitet skal disse to gjøre opp om seieren, men med en altfor hard innledning kan det være duket for en overraskelse. På den største bongen garderer vi dermed løpet.

Også i V5-3 blir det kjøring om teten. Boye Ølstøren og Mr. Frazer er på jakt etter føringen, men vi er ikke sikre på om de klarer å ta en lengde på innersporets Encore W.L. Uansett tror vi det er en av disse to som vinner løpet.

Åpne innledningsløp
Begge de to innledende løpene er ganske åpne, og vi garderer ganske bredt i disse. I V5-2 får vi stifte bekjentskap med en nykommer. 7-årige Sølvking er importert fra Sverige, og står nå i trening hos Jomar Blekkan. Vi har sett hesten i de siste startene i vårt naboland, og han virker mer sterk enn speedig. Dermed er normalt ikke sprint og førstesporet til hans fordel, men det kan være at Blekkan har fått mer fart på hesten i trening. I seiersløpet på Bergsåker i juni i fjor slugget Sølvking seg til seier etter en tung reise.

Spilleforslag
I tillegg til to bonger på 168 og 672 kroner, har vi denne gangen satt opp to samlebonger. Disse er på 64 rekker, og spilles henholdsvis 5 og 10 ganger.

Lunsjløpene vises på NRK2 fra klokken 13.30, og det første V5-løpet starter som vanlig klokken 13.37.