Lettløst, men bankerfri lunsj på Bjerke

Geir Vegard Gundersen er dagens nøkkelkusk på Bjerke. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Geir Vegard Gundersen er dagens nøkkelkusk på Bjerke. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Det ser ikke så altfor vrient ut på Bjerke denne torsdagen, og vi anbefaler samlebonger til lunsj. Noen godbiter byr vi dog på, og en storfavoritt kan tape...

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens dobbel 1:
Takk for følget, Deila
Dagens dobbel 2: Spurs må prioritere cupfinalen
VM-tips, hopp:Velta kan gjøre det igjen
VM-tips:Heidi må gjøre jobben
V4 Romme:Spennende lunsjbanker

På Mantorp mandag ble det servert bra V64-tips. Godbiten 10 Prince F.P. Romsås (5. valg) slo til som en herlig frekkis! Systemet på Eksperten (5 andeler a 1000) suste inn med flotte 71 443 til fem heldige kunder.

For 14 dager siden så anbefalte vi å spille samlebonger i lunsjen på Bjerke, og vi spilte da inn knappe 70 000 på våre samlebonger. Omgangen som er i vente nå på torsdag ser veldig lik ut på forhånd, og igjen går vi på samlebonger fra landets hovedbane. Mer om løpene på Bjerke finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi gjorde STORESLEM i V75-spillet på Bergen Travpark 21. februar. Timber Mile (2. valg) + Kringelandtellus (4. valg) ble begge bankerspilt på en rekke lag på Eksperten. Hovedbankeren vår for dagen var uansett Tangen Ida som faktisk kun hadde 7% av innsatsene på seg fredag når vi publiserte tipsartikkelen. Vår lille V75-bong her på Nettavisen med en innleveringspris på 108 betalte ut knappe 5 000,-. Alle våre V75-forslag satt på Eksperten, og vi spilte inn 800 000,- til våre kunder.

Dette er ikke første gangen vi har spilt inn MYE penger til våre kunder i V75-spillet i år, og på Leangen 24. januar så spilte vi inn fantastiske 1,2 millioner. Allerede på lørdag så venter en ny V75-omgang med DOBBEL-SYVERPOTT, og du vet vel hvem du skal kjøpe bonger av?

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: 13.37

DD: 14.12

Løp ellers denne torsdagen:V4 på Romme med start kl.12.20. V65 på Bergen med start kl.18.30. V64 på Örebro med start kl.19.08. Husk at det er JACKPOT på Örebro denne torsdagen med hele 1 736 092 ekstra i potten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til Bjerke:

V5-1 : 9 Prince Moonlight Fun – Et strålende monteløp innleder denne torsdagen, og begynner man først å gardere dette løpet, ja, da kan MANGE vinne. Siv Emilie Løvvold, Norges beste rytter, får uansett tilliten som så mange ganger før. Prince Moonlight Fun kommer nemlig til Bjerke med flott form i kroppen, og den avsluttet sterkt i monte nest sist. Kommer på lette bein tilslutt, og feller alt!? Bra sjanse!

V5-2 : 3 Sweet Vacation – Blåser til tet, og da er dette løpet kjørt!? Er MYE bedre enn raden, og sist så mener vi den ble feil disponert av Ole Johan Østre. Kjører kun oppløp da, og den hadde vunnet lett med en noe mer offensiv styring. Forminntrykket var enormt sterkt! Nest sist så mistet den en sko, og det løpet kan man bare glemme. Nå sitter «MESTER» seg opp, og fra tet denne torsdagen så må dette dreie seg om en knallbra sjanse! SPILLES!

V5-3 : 12 Trade Man – Har bra kapasitet for klassen, og den gjør her en spennende start for Stall Westergaard. Rapportene på den er FINE direkte, og dette er en motivert favoritt. Har møtt MYE bedre hester enn dette tidligere, og viser den bare litt av det den kan så skal den jogge rundt denne gjengen. SPILLES!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 7 Lykkesus – Bare jogget rundt feltet sist, la inn 27,4 s 1000m / 25,6 s 500m, og den vant som en lek med masse krefter igjen. Er MYE bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og dette også er en motivert favoritt. 1 Komnes Fossen – Er minst like bra på kapasitet, og den gjør en spennende start etter pause. Er blitt fikset i kjeften, fått medisin for magesår, og det høres bra ut på dette outsiderbudet. Kan lede hele veien om den er på hugget for dagen. OBS!

V5-5 : 1 Indra Southwind – Vi er USIKKER på vinnerviljen til denne damen, men nå virker den å være skikkelig riktig vei i ny regi, og vi gir den et forsøk i finalen. Så nemlig veldig fin ut nå sist etter pause, og den ble sittende fast bak gode Alcyone Love over mål. På torsdag så bomber den til tet, og hvem skal egentlig komme frem og trykke opp noen fart her!? Vi tror fort at Eirik Høitomt kan gjøre litt som han vil der foran med draget vårt, og da MÅ sjansene være ok for å overraske. OBS!