Lettløst på Harstad

Dag -Sveinung Dalen kjører vår banker på Harstad
Dag -Sveinung Dalen kjører vår banker på Harstad Foto: hesteguiden.com

Banker som så lysende ut i kulissene sist! Frekkis som stadig ligger i skorpen. Vi skal i lukene på Harstad, og her er det bare å ta rygg!

Vi kaller Bergen Travpark for vår gullgruve, og det ble nye fremganger fra banen mellom de syv fjell på torsdag 12. mars. Nettavisen sin lille V65-bong på 144 betalte ut 951. Nettavisen sin lille V5-bong på 180 betalte ut 1 939. Nettavisen sitt DD-forslag på fire rekker gav en odds på 27,41! Tidligere i år har vi spilt inn over en million på Bergen...

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

Løpene på Harstad starter kl.15.40.

På Harstad denne søndagen så banker vi B.W.T. Hellion (V5-5). Sjekk ut følgende objekter i det vi tror blir en lettløst omgang på Harstad:

V5-1 : 8 Vinnelykka – Bjerring lå svært lavt med denne før løpet sist, men han ble nok veldig positivt overrasket. Hoppen etter Lykkevinna så nemlig helt strålende ut, og den vant meget lett. Normalt sett så skal det løpet ha gjort godt, og her er det med få unntak utrolig billig imot. Har en flott mulighet, og vi tror MYE på denne.

V5-2 : 7 Lady’s Blue News – Var vi veldig spent på før løpet sist. Kom da ut etter pause, og den var knallbra direkte. Vi hadde også gode rapporter på den, så at den vant direkte var ikke overraskende Er slik vi ser det betydelig bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den skal ha en solid sjanse påny! SPILLES!

V5-3 : 6 Myr Faksen – Blir kraftig kuskeplusset denne søndagen, og på ren fart kan ingen matche den. Får den bare gå med i de riktige ryggene, ja, da skal den ikke bli enkel å ha med å gjøre. Utenom Svart Jo så er det her billig imot, og den har en bra sjanse til å felle denne gjengen på ren speed.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V5-4 : 2 Super Aristo – Har funnet storformen, og den har sett strålende ut etter pause. Nå sist så avslutter den sterkt i kulissene, og den var ikke tom i mål. Har søndag en nydelig oppgave foran seg, og den burde ha en veldig fin mulighet med flyt på veien. MÅ MED PÅ ALT!

V5-5 : 9 BWT Hellion – Var helt enorm til seier nest sist på Harstad, og da så den helt strålende ut for dagen. Nå sist på Boden så blir det helt feil, og den havner da sist innvendig etter en dårlig start. Avslutter meget bra i kulissene, men alt ble feil, og det var umulig å vinne det løpet etter en slik start. Nå er man tilbake på Harstad, og mot en billig gjeng så skal mulighetene være gode. Avrunder i en lettløst omgang!?