Lettløst på Kloster?

Foto: hesteguiden.com

Det ser ganske så oversiktlig ut under lunsjløpene på Klosterskogen mandag

Vi spiller uten banker denne mandagen, da flere av løpene har få vinnerkandidater. Den største favoritten finner vi i monteløpet som kjøres som V5-3, der 1 Matador F.I blir svært tungt betrodd, men det finnes noen gode hester i mot.

Klikk her for å se våre V5-forslag

Kan vinne med smygreise
I den første avdelingen er det lav klasse på hestene. Vi tror beste hesten er 4 Walk of Life, som kjøres av sin eier Herleik Lie. Ekvipasjen har fått et flott fjerdespor bak bilen, og da bør Herleik skaffe seg en fin posisjon her. Hesten har vunnet et løp i år, det var et lunsjløp på Bjerke der den ledet hele veien. På Klosterskogen kan det også kjøres via siste indre, så får vi se om Herleik Lie gjør de rette disponeringene i dag. Favoritt i spillet blir 3 Divalicious og Eirik Høitomt. Credit Winner-hoppa har ikke overbevist i Norge, men med landschampion Høitomt som makker, ligger det an til et fint løp i dag, og da skal det være en bra mulighet. Med få profiler og mange formløse hester i dette feltet, vurderer vi dette til omgangens vanskeligste løp.

V4 Väggeryd:Her kan kjøpe andel til dagens V4 i Sverige

To hester gjør opp
I den andre avdelingen skiller to hester seg klart ut. Vi setter Høitomt først med formsterke 6 Gjærlan. Bol Elden-sønnen er bra fra start, forholdsvis travsikker og sannsynlig tethest. Utfordres kun av 4 Tidemand Pål, som Tom Erik Solberg ser på som sin beste vinnersjanse i dag. Hestene møttes på Bjerke 22.juli og gikk da likt i mål. 1 Portør Vinnar har kapasitet på linje med våre favoritter, men har galoppert mye i det siste, og vi dropper denne i dag.

Sjekk også dagens oddstips: Denne gangen vinner VIF

1 Matador F.I. blir altså stor favoritt i monteløpet etter seieren sist. Vi har lyst til å se hesten prestere flere ganger i monte før vi velger å sette alle pengene på Elsie Hafskjold. 3 Glide, 2 Fredrika Kemp og 10 Tennessee Park er alle gode sprintere med gode ryttere, og vi krysser for samtlige av disse i tillegg til favoritten.

Annonse: Grøstad holder toppformen, 50.000 innspilt i helgen

Lav klasse
Landschampion Eirik Høitomt var meldt på tre av hestene i V5-4, og valgte selv å kjøre 5 Giant Profiti. Det blir avgjørende for vårt førstevalg i et svakt felt. 3 Goalpike har vist fin fremgang i det siste og fra et fint tredjespor bak bilen, er det bra sjanse for lederrygg for Undem's hest. Tom Erik Solberg var ikke spesielt optimistisk med tanke på vinnersjansene til 7 Onslowtimes og hesten har heller ikke vist allverden. Møter imidlertid enkel mostand i dag, og krysses sammen med formtoppede 9 Valley's Troubador, 4 Oktan Sali og 11 Marion Montana.

Kjøp ekspertkupong fra Sportspill her

Høitomt sitter på leken
I V5-finalen som holder flott klasse, har to hester de klart beste betingelsene i form av 1 Gri Dynamit og 2 Taylor Superb. Høitomt varsler tetkjøring bak favoritten 1 Gri Dynamit som hadde en flott debut for stall Høitomt sist mandag på Klosterskogen. Da får vi se hva Alexander Heisholt velger bak V75-hesten 2 Taylor Superb, som trolig har større kapasitet. Men på en sprint på Klosterskogen er posisjonene viktig, og det er slett ikke sikkert at Heisholt kommer seg ned i lederryggen. Der sitter trolig 9 Shocking Devil, som var et voldsomt skrik under V75-kjøringen på Jarlsberg for fjorten dager siden. Da skuffet nyervervelsen til travtrener Lars Magne Søvik mye. Men hester som det er varslet for, bør ikke slippes for tidlig, og selv om 9 Shocking Devil også skuffet litt sist, får den plass på våre største bonger i dag sammen med 11 New Cowboyland, dersom favorittene mot formodning skulle kjøre for tøft i front.

Sportspill.no on Facebook