Lettløst V6 i kveld?

Foto: hesteguiden.com

Vi tror ikke på noen storutbetaling i kveld, men vi mener likevel at det skal være mulig å tjene fine penger.

Klikk her for å se våre V6-forslag.

Vi har så langt ikke vært veldig hissige på å kun gå for seks rette (V6) og derved få dobbelt betalt ved klaff (men ingen utbetaling ved fem rette!), men i kveld mener vi det må være lov å prøve seg. Løpene ser veldig oversiktlig ut, og når argumentene i mot to storfavoritter er syltynne velger vi å følge mengden ved denne anledningen. Når vi så i tillegg går for samlebonger må vi ta noen sjanser, men vi tror det skal være mulig å løse dagens rebus på relativt få rekker.

Dermed blir det V6 i stedet for V65.

Tet og slutt
Ja, i den andre avdelingen blir 5 Lome Kongen bukket til tet inn på den første svingen, og da mener vi i så fall at løpet skal være kjørt. 3 Lykke Knut henter ikke en lengde på innvendige 1 Juni Blixten, og kusken bak sistnevnte er kun interessert i ryggen til storfavoritten.

Spikeld-sønnen til Øystein Tjomsland har fått en ny vår i regi dyktige Ola Engevold, og ved sine to siste triumfer før litt hvile så 10-åringen helt lysende ut. Avlshingsten rapporteres å trene strålende for dagen, og vi var aldri inne på tanken om å gardere mot slett motstand i kveld.

Knuser konkurrentene
Vi har i hvert fall ikke veldig tro på at det er noen som klarer å stå i mot 8 Tuxi Titan til slutt i den femte avdelingen på en distanse som trolig er den optimale, og da bokfører i så fall Ruud-traveren årets tredje triumf.

Spikeld-sønnen har etter vårt skjønn vært litt feilmeldt de to siste gangene, men 6-åringen har vist ved de anledningene at det ikke er noe i veien med formen. Vår andre banker for dagen hoppet vekk en mulig seier på sprint i den nest siste starten, mens han i den siste starten gikk godt etter tidlig galopp mot svært gode hester i V75`en.

Annonse: Fem førstevalg på Sørlandet søndag - kr 13.800 innspilt

Løser det seg?
Ja, etter at det har kommet til to strykninger i finalen tror vi sjansen for at 1 Mysterious kommer seg ut i fra innerfila har blitt langt større (blir laddet heftig på flere hender her, og da byr det seg som regel en åpning). Etter en strålende innsats til tredje bak Nu Pagadi i Europamatchen i den nest siste starten tok Stareng-traveren turen til Solvalla 14 dager etterpå, men det klaffet ikke til slutt (gikk relativt pigg i mål på sterke 12.2) ved den anledningen.

Undertegnede var ringside der, og i varmingen så From Above-sønnen helt lysende ut etter mitt skjønn. Med fri bane i kveld tror vi den formsterke 5-åringen gjør kort prosses, og vi garderer da følgelig ikke.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Strekhestene gjør opp?
I 3-årsløpet i den fjerde avdelingen mener vi det skal bli svært vanskelig for de på 20 meter tillegg å hente inn hester som går like fort eller muligens litt raskere fra grunndistansen, og da står vi på tre hester på samtlige spilleforslag.

Champion Høitomt velger å kjøre 1 Høvåg Loke, og tet fra start til mål kan være et svært sannsynlig scenario for Bokli Eld-sønnen. Trener Arild Topland er meget dyktig på disse kaldblodshestene, og når Sørlendingen melder om at vi får se en klart forbedret utgave av 3-åringen til dagens dyst tar vi ham på alvor.

Svært dyktige Jan R. Mjølnerød ser ut til å ha fått frem en ny topphest i form av 5 Varg Spik, og slik Spikeld-sønnen så ut ved sin siste triumf på Biri skal han være seiersaktuell også her. Ved den anledningen avgjorde 3-åringen sikkert til slutt på lette bein etter en meget kjapp avslutning på løpet, og i en feilfri utgave er han hesten å stå i mot til slutt på ny.

En klar plussvariant er også 3 Hågå Odin snakk om, og det er hyggelig å se at trener Atle J. Owren er tilbake i manesjen. Moe Odin-sønnen er under kraftig utvikling, og vi likte svært godt det vi så ved triumfen på Biri i den nest siste starten (avgjorde enkelt til slutt uten å bli presset nevneverdig).

Vårt supertrippel-forslag på 160 kroner til løp 6 kan du få kjøpt her.

Øvrige vurderinger
V65-1: Høy klasse på en del av deltakerne i det innledende løpet, og på sporfordelen settes 5 Tres Bien fremst. Holm-traveren har ikke tapt løp feilfritt i år (vunnet tre av fire), og triumfen på fine 18.2 over stayerdistansen i den siste starten ble av det enkle slaget.

Ubeseiret så langt i år er 11 Magic Pedro. 4-åringen til Terje Pedersen skal litt opp til bevis i kveld mot litt skjerpet motstand fra et litt kinkig spor, men slik det har sett ut har King Conch-sønnen hatt mye å gå på. Sannsynlig tethest i en feilfri utgave er 3 Superatrix, og på sitt beste kan Hammersborg-traveren lede rundt om.

V65-3: Normalt inntar 2 Lonely Story enkelt føringen her uten å bruke alt for mye krutt, og da skal sjansene for at Home Alone-datteren leder rundt om være gode. 4-årshoppa ble etter sigende sjenert til galopp sist, mens hun var utsatt for en hodeløs styrning i den nest siste starten (åpnet i 08-fart...).

Innledet sesongen veldig bra har 7 Delicious Daughter gjort (to sølv), og når Coktail Jet-datteren nå har blitt strøket inn et spor hjelper det litt på. 4-årshoppa tapte kun for seiersmaskinen Federer sist, og dersom Krogh-traveren er på skuddhold ut i oppløpet sitter for årets første triumf.

Noen kanonløp gikk 3 Pricey G.T. for en tid tilbake, men nå på slutten har Antonsen-traveren skuffet en smule. 4-årshoppa har slitt med diverse problemer (bl.a. brunst), men dette skal nå være under kontroll, og da er Defi `D Aunou-datteren snakk om en tidlig gardering.

Ekspertforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 90, 360 og 900 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Samtlige forslag er samlebonger, og vi går kun for 6 rette i kveld (og får da dobbelt betalt ved seks rette)!

Vårt supertrippel-forslag på 160 kroner kan du få kjøpt her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.20-19.45 i kveld!

Sportspill.no on Facebook