Lindberg sier Half Breed

V4 DANNERO: Rutinerte Lars Lindberg varsler om en forbedret deltager i dagens V4-stevne.

– 13 Half Breed (V4-3) har skuffet, men jeg tør påstå at hesten er klart forbedret.

Half Breed innledet sin karriere på Solvallabanen, før den etter å ha havnet på salgslisten kom til Kari Lähderkorpi i Halmstad. Der fungerte femåringen godt, og når Half Breed kom på salgslisten igjen nappet en hesteeier hos Lars Lindberg.

- Har kapasitet
- Jeg innrømmer gjerne at Half Breed var en skuffelse i innledningen hos meg. Det ble til at vi ga hesten en pause og en ny opptrening. I comebacket ble innledningen alt for tøff. Drøye spor i den første runden ga en trøtt Half Breed mot mål, understreker Lars.

- Ser man på dagens oppgave så er det vel 6 Lifelong Love og Stefan Edin som kan by på størst kamp. Jeg vet at det kan være vrient å rekke frem fra tillegg på sprint, men Half Breed har slik kapasitet, melder Lindberg.

- Bergh vinner!
- Lindy’s Sugar (V4-2) er også fra stallen min. Hun har vist en fin utvikling i høst. Jeg tør påstå at resultatrekka lyver for hennes del, men samtidig er vi neppe mer aktuelle enn en premie blant de tre beste i mål. For løpet vinnes nok av kollega Robert Bergh. Hans treåring 2 Calpe er jeg imponert over.

- Vi ser at du skal kuske tidligere norskeide 5 Holen Kvikk i V4-1!

- Ja, det er blitt skifte av kusk i dag. Det var meningen at Roger N. Olsson skulle ha kjørt. Nå kommer ikke Roger og jeg er satt opp som en reservekusk. Holen Kvikk er et helt nytt bekjentskap som jeg ikke kan si noe som helst om, avrunder nestor Lars Lindberg, en av Sveriges desidert dyktigste hestekarer.

(Av Rikstoto.no)