Lerum med fantastiske objekter til V75-omgangen på Axevalla 24. juli
Undertegnede kom IKKE i mål i V75-SPILLET, men et par objekter var helt fantastiske i denne omgangen, og i V5-SPILLET ble lukene tømt. Barbro Kronos (0,9% - 9-valg) og Loaded Leila (1,2% - 11-valg) ble begge varslet for, og V5-bongen til Kr.450 satt som et skudd. Utbetalingen ble meget solide Kr.55 720,-. Gikk du glipp av følgende?:

V75-3 : 1 Honey Mearas – Er kapasitetsmessig i en egen klasse, men har ikke sett som best ut i årets to løp, og selv om den har vunnet så har det gjort oss usikre. Nå varsler Reden om at den fungerer bedre i jobbene, og det kunne ha dreid seg om en banker fra en annen utgangsposisjon. Blir normalt overflydd, og da kan Kihlström finne på å gi den et passivt løp. Som han for eksempel gjorde med Hail Mary tidligere i uken. Honey Mearas plasseres først, men den må garderes fra innersporet. 2 Barbro Kronos – Var kun helt OK i debuten for Markus Svedberg. Kan MYE bedre enn som så, nå blir det skorykk på alle fire, og vi plukker den med som en tenkbar storskrell.

V75-6 : 6 Global Confession – Ble spurtet ned oppunder mål sist, men gjorde uansett et sterkt løp. Har vært matchet i tøffe omgivelser, og det finnes ingen Chebba Mil eller Imhatra AM med i dette feltet. Kusken er dessuten knallgod, og fra eventuelt tidlig tet tror vi på en stor sjanse. SPILLES! 1 Loaded Leila – Har vært matchet mot bedre hester enn dette, og gikk helt greit i et forsøk til StoChampionatet sist. Var noe tung, og trengte nok det løpet. Er en tenkbar skrell med klaff på veien i et løp som dette.

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er Oviken som står for dagens V4-lunsj, og vi har som vanlig jobbet godt med løpene. 3 Per Viking (V4-3) taper ikke om alt går riktig for seg, og den står alene på de flate bongene. Vi ganger dagens bonger opp med 2, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 12 Kalaxy Boko – Kommer ut etter en liten pause, og er nok også fikset litt på etter at den ikke leverte helt på topp sist. Dette er en meget bra hest i dette grunnlaget, og den «ELSKER» denne banen. Har nemlig vunnet 2 av 3 løp som den har gjort på banen, og vi er inne på at her kommer det en ny seier. Har en meget bra grunnkapasitet, den møter på riktig motstand, og er spillbar.

V4-2 : 12 Incontrol – Er noe tøffere ute her, men blir stadig bedre selv, og den er litt interessant. Skal lettes i balansen til denne starten, den står i springsporet på tillegg, og burde derfor få en god start. Dukker nok opp der fremme, og må med på alt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 3 Per Viking – Er en kanon i grunnlaget, og den rader opp i stor stil. Blir merkelig nok kun matchet i ganske fine løp på hverdagstravet, og burde snart komme seg ut i litt større løp enn dette. Er god fra start, kommer nok fremover tidlig, og taper ikke dette om den bare håndterer banen som den skal. Motivert storfavoritt.

V4-4 : 6 My Sea – Har en perfekt oppgave foran seg i finalen, og vi er klart inne på at dette dreier seg om tidlig tet og slutt. Var ikke på topp sist, men er fikset på før denne oppgaven. Nå rykker man dessuten skoene, og fester på et helstengt hodelag. Leder rundt om? Vi tror det!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.