Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lindesberg innleder weekenden med en flott V65-omgang til lunsj. Den beste bankeren dukker opp i monteløpet, og 13 G.R.J.'s Wolverine kan bli en HIT i denne grenen. Leverte et strålende monteløp sist, og virker å ha MYE å gå på. ALL IN!

Ta rygg på følgende:

V65-1 : 11 Kalas – I innledningsløpet så vil det bli laddet hardt fra flere i første rekke, og det vil passe perfekt for vår ide som kan spare kreftene til slutt. Kalas har fått to løp i kroppen etter en liten pause, og ble sittende bom fast som tilsynelatende fulltanket sist. Gikk da 11,9/1640ma… Har alltid vært grunnkapabel, og den vil bli skummel for noen og enhver her med et høyt oppdrevet tempo. PASSES!

V65-2 : 6 Powerbank – Er egentlig en BRA hest i dette grunnlaget, og den kan ikke få noen bedre oppgave enn hva som her venter. Den viste 10,3 s 800m sist, mens den gikk 11,1 s 800m uten at det klaffet nest sist. Er veldig kjapp fra start når den blir laddet med, og må ha en stor sjanse om den kommer seg foran. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 14 Afrodite Face – Her føler vi det er ganske stor forskjell på hestene, og spesielt når man skal ut på STAYERDISTANSE. Vår klare ide feilet et par ganger sist, og var ikke som man ønsket da. Ble kjørt av en svak kusk, og er kuskeplusset på fredag. Var meget god i løpene både nest sist og tredje sist, og leverer den noe slikt her så har den en stor sjanse.

V65-4 : 7 Make It Schermer – Likte vi skarpt i debuten, og den var fulltanket på 16,9/2140mv. Jogget 14,3 s 1000m, og hadde altså masse igjen. Vi er inne på at den kan en tid på 14-tallet, og tror ikke den taper dette om alt går riktig for seg. Bør har MYE å hente fremover om den får holde seg hel, og dette er en hest vi tror mye på i fredagens V65-lunsj.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 13 G.R.J.’s Wolverine –
Dette er et ganske svakt monteløp, og det skiller mye på både hester og ryttere. Favoritten debuterte under sal sist, og kom alene til mål fra dødens. Jogget en 12-tid, og en slik innsats er ingen i dette feltet i nærheten av. Distansen nå er normalt sett kun et pluss, og den taper ikke dette om den leverer som sist. SPILLES!

V65-6 : 1 Cheeky Doc – Her blir nok 7 Intensity tungt betrodd, men den har altså vært lenge borte, og kommer ut i ny regi. Var dessuten strøket så sent som 25. juli for sykdom… Nei, her velger vi helt klart å spekulere, og også vår ide kommer ut i ny regi. Har fakta en ganske så fin kapasitet, noe som de fleste avkom etter Ready Cash har. Har en helt riktig oppgave foran seg, og den er verdt et forsøk direkte. Her er det nemlig ikke veldig hardt i mot.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.