Gå til sidens hovedinnhold

Løp til lukene

Sportspills traveksperter er i knallform og søndag er det jackpot og over 2,4 mill ekstra i sekserpotten i V64-spillet fra Sverige.

Sportspills meny søndag:
Dobbel V5 Harstad: Høitomt på tokt i nord
Oddstips 1: Tottenham jager Chelsea
V75 lørdag: En spiller vant over 26 millioner

Oddstips 2: Liverpool blir hektet av
Tippetips: Voldsom interesse for Balotelli

Med all respekt for den doble V5-omgangen i Harstad søndag kveld, så er det spillemessig klart mest interessant med jackpotomgangen på Gävle travbane søndag ettermiddag. Siden det ikke ble utbetaling på fire rette under V64-løpene på Solvalla sist søndag, er det hele 2 411 134 NOK ekstra i sekserpotten.

OPPDATERT SØNDAG ETTERMIDDAG: Til tross for bra vurderinger av V65-løpene søndag, måtte vi nøye oss med fire ganger fire rette på de to minste forslagene i Gävle. De som spilte forslaget til 192 kroner kunne ihvertfall notere et lite pluss. Hver femmer var verd 104 kroner og altså 416 kroner tilbake.

Tipsene til vår V75-ekspert Håkon Einar Hansen slett ikke verst i lørdagens meget vanskelige V75-omgang. Hans helfrekke banker Prince Moonlight Fun i V75-2 kom litt feil på det og kunne ikke bli bedre enn nummer fem. Men det ble likefullt fem femmere på hans forslag til 800 kroner og pene 1252 kroner tilbake der. I DD-spillet ble det virkelig bra. Friske Hansen varslet kraftig for fjerdevalget Hjelset Lissi i V75-6/DD1 og valgte et tøft bankerspill på denne. De som fulgte hans DD-forslag til 200 kroner kunne kvittere ut storfine 3 755 kroner. Aller best ble det i V4-spillet der forslaget til 706 kroner suste inn og betalte tilbake flotte 10 027 kroner. Totalt ble det over 20 000 kroner innspilt på hans forslag torsdag.

Så sent som torsdag hadde Kurt Leirvåg strålende tips til Bergen travpark der de mellomste forslagene på hhv 480 kr i V5A (3150 kroner tilbake) og 510 kr i V5B betalte tilbake 4 608 kroner, og totalt ble det over 15 000 kroner innspilt torsdag.

Innleveringsfrister Gävle søndag
V65 kl 15.10
DD kl 16.39

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Gävle byr altså på en superspennende jackpotomgang i V64-spillet søndag, siden det ikke ble utbetaling på fire rette sist søndag. Vi er som vanlig ikke redd for å gå mot strømmen og byr på en ny frisk banker denne søndagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Lynrask hoppe
Det handler om ei norskfødt kaldblodshoppe som vet å flytte beina når det er sprint. 4 Hokseng Rypa er faktisk vår banker for dagen. Ja, vi går faktisk mot dagens største favoritt som er 9 B.W Gull. Vi har bankerspilt Persson-hesten ved flere tidlige anledninger og hesten står altså med seks strake seire, men ingen av seirene er kommet på sprint. Vi ble heller ikke imponert av Mørtvedt Jerkeld–sønnen i sitt siste løp, der han ikke fungerte optimalt. Vi tror heller ikke Persson–traveren har nok fart i kroppen til å kunne tukte vår banker for dagen på denne sprinten.

Det var nok ord om favoritten, nå skal vi heller begrunne hvorfor vi spiller Hokseng Rypa som banker. Det skal være tetgaranti og fra den posisjonen er hun en helt annen hest. Nest sist så trøtnet hun etter 26,5 første 1000 meter fra utvendig leder og den posisjonen trives ikke hoppa i. I ettermiddag er startsporet perfekt, det er tetgaranti, og formen skal i følge treneren være mye bedre enn raden og han er stor optimist. Vant et lignende løp i oktober i Årjäng for Bjarne Albinsson på råsterke 25.0/1640m, det er det ingen andre som matcher i dette løpet. Blir et andrevalg i spillet, og i en jackpotomgang med store penger å spille om, blir jo det hyperinteressant. Vi står for en støyt og drar til med bankerspill på 4 Hokseng Rypa og Bjarne Albinsson i V64-2.

Prøv også en Lyntotokupong til dagens jackpotomgang i Gävle. Klikk i dropmenyen for å velge ønsket innsats

HTML EMBED

Strekhest og tilleggshest
I V64-5 låser vi løpet på to hester. 2 Merry Broline og 13 Acritier mener vi skal være et bra lås når vi krysser en hest i rivende utvikling samt den beste hesten i feltet. 2 Merry Broline er en meget fin Pine Chip–sønn som det lyser klasse av og han har utviklet seg fint den siste tiden. I seiersløpet 10. januar, så avsluttet han 14/siste 800 meter og det med full spenst inn i kassen. Er inne på at Ville Karhulahti som kjører denne Petri Salmela-trente fireåringe, ønsker å komme seg foran på et tidlig tidspunkt og det er ikke utenkelig for Merry Broline løser bra fra start. Vel i tet så skal det være en fin vinnersjanse.

13 Acritier avsluttet 2012 på en meget sterk måte der han var ute i mange tøffe 3-års løp mot gode hester. Synes konkurransen er et hakk ned denne gangen, men han skal hente 20m tillegg på mange hester som er i utvikling. Peter Eriksson holder denne Gentle Star–sønnen høyt så han er optimist, men fra tillegg er han avhengig av at det klaffer litt med posisjonene underveis. Acritier er en tøffing og skal på bongen i V64-5/DD-1.

Endelig klaff
Vi bankerspilte 1 Staro Family i et V4-løp i Eskilstuna nest sist (8. januar), men da galopperte hesten fra start og kunne ikke bli bedre enn sjette tross en fin opphenting. Den Claes Sjøstrøm trente Supergill–datteren har varslet storform i lengre tid uten at hun har fått uttelling. Nevnte Claes Sjöström har hatt en kanoninnledning på sesongen og stallhestene hans har vunnet ni ganger på 39 starter (tok totalt 38 seire på 287 starter i fjor). I dag er det lovende Oskar kylin-Blom (13 seire på 147 starter i fjor) som kusker siden det er et lærlingslopp.

Staro Family fikk gå i tet mot gode hester sist i Gävle (V75-løp), men gav helt opp når Sjøstrøm dro skyklaffene på henne. Denne gangen er det helt perfekte forutsetninger med bra spor, riktig distanse og motstanden er ikke veldig tøff. Normalt er det tetgaranti på Staro Family for hun er lynhurtig fra start og når det er snakk om 1640 meter så er det bare for Kylin-Blom og la henne gå i hennes eget tempo. Vår klare favoritt og et flott drag i V64-3.

Kommentarer til denne saken