Gå til sidens hovedinnhold

Løp til lukene!

Skellefteå byr på en meget spennende V4-rebus denne mandagen, og vi gir deg løsningen.

Sportspills meny mandag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V64 Rättvik: 1,5 millioner inn i sekserpotten!
Lunsj-V5 Leangen: Solid utbetaling?
Oddstips: Endelig borteseier for Brann

Denne uken åpnes opp med spill til lunsjløpene på Skellefteå i Sverige og på Leangen her hjemme hos Norsk Rikstoto, mens det på kvelden kan spilles til en V64-omgang på Rättvik på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Drammen travbane her på berget.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I V4-2 i lunsjen på Skellefteå jakter 11 Lohman revansje på 5 Limping Shrimp, og vi tror den kommer i dag. Nevnte Lohman fikk et tøft løp i motsetning til Limping Shrimp som kunne ligge i ryggen på førstnevnte hele veien sist. Lohman måtte trave hele løpet i dødens, og holdt farten strålende til andre bak Limping Shrimp, som takket for en fin reise i rygg.

Lohman virker som en hest, som tåler å gjøre mye grovjobb selv i løpene. Noe vi fikk en indikasjon på sist. I dag står han perfekt til i springspor på 20 meter, og vi tror Johan Østman sender framover direkte. Det er ikke umulig Andover Hall-sønnen sitter tidlig i tet, og fra den posisjonen skal han ha en solid vinnersjanse.

Innleveringsfrister Skellefteå
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Leder hele veien?
3 Wild Life har helt perfekte forutsetninger i V4-4. Offshore Dream-sønnen travet et solid løp på Boden tredjesist, hvor han ble forsert til tet ut på den siste langsiden. Han fikk direkte flere lengder ned til konkurrentene, og imponerte stort i det løpet. Nå 4-åringen perfekt til i spor 3 på strek, og Toni Ylitalo vil nok gjøre alt for å komme seg til tet.

Kommer han seg dit, vil 3 Wild Life selge seg svært dyrt. Vi tror faktisk han kan lede dette løpet fra start til mål. De to siste startene, har det ikke klaffet med løpsopplegget, men han har sett fin ut i målgangen, så det skal ikke være noe i veien med formen.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken