*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lørdag byr vi på en ny dronning i V75

Foto: hesteguiden.com

Det er fortsatt gedigne penger å spille om i V75 og på Klosterskogen på lørdag ser det svært interessant ut. Sjekk våre V75-tips.

12.02.11 09:46

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Det er Klosterskogen i Skien som er arena for ukens V75-runde, og da er det hester og kusker i fine spor som gjelder. Den trange ovalen sverger fortsatt til siste indre, og det er ikke få vinnere som dukker opp fra den kanten.

Vi finner vårt holdepunkt for dagen i den fjerde avdelingen, og vi synes 4 New Queen ligner en klink vinner. Klart godkjent i debuten for Ove K. Karlsen til tredje på 18.1 full vei etter en solid siste 700 fra køen, og normalt skal det være snakk om en ytterligere forbedret utgave vi vil få se på lørdag med det siste løpet innenfor vesten etter lang pause.

Dette var snakk om en liten flott tekniker, og de krappe svingene tror vi ikke vil by på problemer (sølv på 17.5 full vei på langsomme og trange Skive i en start i fjor Danmark forteller også om en hest som skal takle dette på utmerket vis). Dagens konkurrenter er ikke mye å rope hurra for (svak kvalitet på dette V75-løpet), og når de antatt tøffeste i mot står veldig sjanseartet til er vi sterke i troen på at favoritten tar seg av dette løpet.

Vår rangering: A: 4 B: 12-7-3 C: 9-1-11 D: 5-6-8-10-2

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V75-1, 2100 meter voltestart
En seiersmaskin av de helt sjeldne med hele 16 triumfer på blott 21 starter pådrar seg naturlig nok et relativt tungt favorittstempel med sine 60 % i innledningen på denne rebusen, og da snakker vi om 2 Odins Kjempe. Det ble til slutt en kontrollert seier i comebacket etter å ha tatt ned tetløpende Tranmælsgutt siste biten uten å imponere voldsomt, men Moe Odin-sønnen er trolig kraftig forbedret med det siste løpet innenfor vesten etter lang pause.

Favoritten er trolig klart bedre enn 4 Torpa Glad på kapasitet, men pr. dags. dato tror vi ikke den tetglade Spikeld-sønnen til Morten L. Johnsen er stort dårligere på form. Det har ikke klaffet helt med løpene nå på slutten, men på lørdag kan det ligge an til favorittposisjonen tet. Da ser vi i så fall ikke bort i fra at han kan holde unna helt hjem denne gangen, og da mener vi 7-åringen er alt for lite spilt med sine 20 %

På vårt store system får vi også plass til dypingen 9 Valle Verner, kun krysset av på skarve 3 % av den innleverte kupongene. Slapp til favoritten Remelden etter en luftig 22-åpning sist, og vi har knapt sett Lindbak-traveren finere enn når han gikk pigg i mål i rygg på vinneren over mål som tredje på 27.6 full vei.

Vår rangering: A: 2 B: 4-9 C: 10-7-11-3-1 D: 5-12-8-6

Nettavisens V75-forslag til løpene på Klosterskogen kan du få levert her.

Klikk på bildet for å forstørre.

V75-2, 2100 meter autostart
En rekke gode hester er på farten i den andre avdelingen i dette varmblodsløpet, og på vårt store system krysser vi av for hele åtte hester. Vi syntes dog at tre hester skiller seg litt ut, og klart mest spennende på kryssene etter vårt skjønn med sine lusne 9 % mener vi 9 Sizzling er. Strålende ved tettriumfen på 15.5 i debuten for Bo Westergård i fjor høst (Hoppe-Derbykval), men litt i dur og moll etter det. Rapporteres nå å trene strålende, og vi mener at hoppa er best på kapasitet i dette løpet.

Det ble en enkel seier for 4 Evaporate i den siste starten på 16.7 over en sprint, og vi tror på en topp vinnersjanse på ny. Utstyrt med draskylapper for første gang i den siste starten, og når Lars A. Kolle trakk ned dem formelig eksploderte Anderssen-traveren siste 150. Tøft ute to ganger på rad forut for den siste starten var 10 Monic Forte, og vi syntes ikke det var noen skam å tape for en smygkjørt Touch Of Caviar ved den anledningen. Det gikk fort til slutt i det løpet under relativt krevende forhold, og når det er litt enklere i mot på lørdag syntes vi Halle-traveren er vilt lite spilt med sine skarve 7 %

Fem strake triumfer står 5 Kendrick Jr. bokført med, men det er snakk om en helt annen verden for Engebretsen-traveren denne gangen. Ikke heller som best ved seieren på 16.9 i den siste starten, og vi har ikke ståltro på at den sjette strake kommer på lørdag (og da setter vi ham ned som C-hest). Dunkel form på 6 Yankee Peto, men klart god nok på sitt beste. Det er opp en liten klasse for 7 Dorado, og fra et spor litt langt ute syntes vi det ser litt tøft ut. Dagens arena tror vi passer 1 Lovestrong dårlig (litt grov type som steger og går litt), og innersporet er alt annet enn bra (blir trolig kraftig overflydd). Fin kapasitet er det på 3 Delicious Daughter, og Stareng-traveren er trolig kraftig forbedret med løp i kroppen etter litt pause.

Vår rangering: A: 9 B: 4-10 C: 5-6-7-1-3 D: 12-11-8

Annonse: Øivind Grøstad så en hest avslutte 14,1 siste 700 i sitt digitale arikiv og tror på et supersjokk i V75-2. Gå ikke glipp av info!

V75-3, 1700 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester venter oss i den tredje avdelingen, og vi finner tre brennhete vinnerkandidater. Vi tror 4 Last Speed Laday får overta taktpinnen ut av den første svingen, og da kan det i så fall fort bli dacapo fra sist Bjerring-traveren gjestet dagens arena. Da ble det nemlig en flott triumf på sterke 14.6, mens han gikk relativt pigg i mål etter innvendig reise ved fjerdeplassen på 16.6 full vei i et løp seiersmaskinen Kejser K.D. var snakk om en vinner i den siste starten.

Veldig interessant med sine 17 % mener vi dog 6 Yankee Rapida skal være denne gangen, og med det siste løpet innefor vesten etter meget lang pause forventer vi å få se en veldig tagget utgave av Halle-traveren ved denne anledningen. Helpigg avslutning til sølv bak Beat The Tag til knepent tap etter å ha blitt brukt relativt hardt ned startsiden den gangen, og champion Høitomt vet å gjøre de rette trekkene fra et spor litt langt ute på lørdag.

På pengene står 2 Buck Brodde litt hardt inne i løpet (dog vant til å møte mange gode hester på Vestlandet), men fra rygg leder er det slett ikke utenkelig at den speedige Scarlett Knight-sønnen kan avgjøre løpet til sin fordel via siste indre. Dansken 12 Zippe Chip har vi ikke kontroll på, men fra dette sporet på en kjapp sprint på dagens arena syntes vi det ser litt tungt ut med tanke på seier.

Vår rangering: A: 4 B: 6-2 C: 12-1-5-7-10 D: 3-11-9-8

Nettavisens V75-forslag til løpene på Klosterskogen kan du få levert her.

Klikk på bildet for å forstørre.

V75-5, 2100 meter autostart
Vi støter her på et vidåpent løp for kaldblodshester, og på vårt store system stryker vi ingen. En hest vi liker veldig godt er 12 Osingen, og når den svært kapable 5-åringen nå dukker opp i regi Arthur Bø snakker vi om den klart mest spennende i løpet med sine 8 % (treningsrapportene er gode) Nydelig til i løpet står 4 Hålands Liz, og dersom formen etter litt pause er på plass skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse.

En veldig uryddig type er 2 Hvalstad Hugin snakk om, og vi syntes ikke den svært usikre Røste Bo-sønnen skal være snakk om en favoritt i løpet. Strålende løp i de tre siste startene, men på lørdag er det ikke snakk om at han har råd til noen feiltrinn underveis dersom det skal kunne bli en ny seier. Toppform holder både 7 Kleppe Bausa (2100 meter trekker dog noe ned) og 11 Jerker Vinn V.H. (tung til slutt i en feilfri utgave), mens duoen 9 Lykkje Ambjørg (tapte kun for Seier Kongen siste hun gjestet dagens arena) og 10 Huldre Lykke (spennende med Høitomt opp) også tilmåles solide vinnersjanser.

Vår rangering: A: 12 B: 4-2-7-11-9-10 C: 5-8-3-1-6

V75-6, 2100 meter autostart
Seiersmaskinen 11 Gomnes Tornado er på farten i den sjette avdelingen, og i en feilfri utgave er det trolig ikke snakk om saken på ny. Brenngod til en overlegen seier på flotte 28.9 full vei i den siste starten, men sporet kunne med fordel ha vært litt bedre på lørdag på en arena som dagens. Baneprofilen takler han (en første og en andre på to starter), men det skal ikke strule seg til mye underveis før det kan bli tungt å ta ned en formtoppet 3 Espe Trym.

Sistnevnte ble disket fra en sikker seier i den nest siste starten (og da gikk en lav 27-tid på en sprint fløyten), men Spang Best–sønnen fulgte opp med å gå et strålende løp etter utvendig posisjon hele veien til sølv på sterke 28.5 full vei i et V75-løp i den siste starten. Kusk Tom E. Solberg sikter trolig inn føringen på et relativt tidlig tidspunkt i en feilfri utgave (får overta fra 2 Klonk ut av den første svingen), og da ser vi i så fall ikke bort i fra at 18-prosenteren leder rundt om (da krysser vi på våre to største spilleforslag, og dette er da også snakk om hesten med verdi i DD-spillet).

Vår rangering: A: 11 B: 3 C: 10-7-8-4 D: 2-1-5-6-9

V75-7, 1700 meter autostart
Det kommer til å gå luftig unna når tolv gode varmblodshopper setter hverandre i stevne i dette sprintløpet som avslutter denne rebusen, og dagens lokkemat mener vi 1 Magnifique S.E. skal være snakk om med sine 52 %. To strake triumfer har blitt bokført på imponerende vis nå på slutten, men på lørdag blir Love You-datteren etter alt å dømme kraftig overflydd ned startsiden med en rekke startkjappe konkurrenter på utsiden. Aldri startet på Klosterskogen, og en hest som har slitt med å få opp farten på en arena som Drammen ligner ingen vinner her etter vårt skjønn.

Vi garderer således bredt i et løp som teller mange vinnerkandidater, og fremst i kraft av sporet setter vi 2 Noomi Garbo. Knepent tap for sterke Vanity Rich i den nest siste starten, mens det ble helt feil nå sist. Hele skylapper og full ladding mot tet som gjelder på lørdag, og vi syntes Westergård-traveren er alt for lite spilt med sine 14 % Avsluttet lynraskt til sølv på 15.5 over en sprint fra køen gjorde 4 Onassis Neo i den siste starten i et løp det var dårlig tempo på underveis (17.5 første tusen), og ved denne anledningen står Killingmo-traveren langt bedre til (flott tekniker, som trolig takler de krappe svingene).

Toppform holder 5 Lalita Sas, mens vi forventer å få se en kraftig forbedret utgave av 8 Pretty Photo til lørdagens dyst med det siste løpet innefor vesten etter litt pause. Helt iskaldt er det heller ikke for speedkula 9 Non Stop Laser (skuffet dog sist), mens 12 Madam Lavec må ha litt tur får å rekke frem fra dette sporet (vant lett på råflotte14.5 sist hun gjestet dagens arena).

Vår rangering: A: 2 B: 4-5-8-1 C: 9-12 D: 7-3-6-11-10

Spilleforslag
Til V75-løpene på Klosterskogen har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 105, 315, 630 og 2322 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5 kl. 14.20 (løp 2-6)
V75 kl. 15.00 (løp 4-10)
V4 kl. 16.00 (løp 7-10)
DD kl. 16.40 (løp 9-10)

Kjøp en bong og se løpene fra Klosterskogen på NRK2 kl. 18.00-18.55 på lørdag!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag