Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk flott trav- og galopphelg står foran oss med lørdagens storstilte internasjonale V75-omgang på Bjerke som det klare sportslige og spillemessige høydepunktet. Men helgen byr også på dobbel jackpot i søndagens V75-omgang på Bergsåker med 4 846 194 SEK til fordeling i premiepotten og en flott internasjonal V64-omgang på Øvrevoll søndag ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er naturligvis V75-omgangen på Bjerke som er lørdagens soleklare sportslige og spillemessige høydepunkt. Men i tillegg til Sørlandets V75-løp, venter det også en herlig galopplunsj på Klampenborg galoppbane. Lørdag kveld venter en flott V65-omgang fra Harstad.

I denne artikkelen skal det handle om Klampenborg galoppbane og lørdagens galopplunsj der det både er V4 og V5 på menyen. Her er det spillestopp kl 12.20 i V4, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.35.

Sesongfinale på med sju fine spilleløp
V4-1 har en forgrunnsfigur i form av 3 Slava Ukraini. Han har levert tre gode prestasjoner i år, og tapte sist bare for meget gode Eagle Eye. Møter gode konkurrenter nå også, men vi tror 3 Slava Ukraini er best. Hardest imot er 5 Nuevo Estrella og 1 Lucien som tas med på de fleste V4-forslagene.

I V4-2 har vi mest tro på at hoppene 4 Flambeau Rouge og 5 Aperola. Begge har hatt fine sesonger i år, og vi likte godt det vi så av begge to i sine siste løp.

Den største V4/V5-favoritten kommer til start i V4-4/V5-2. 6 Lazy Susan er en toårshoppe som fort kan vise seg bare å vinne løpet. Vi bankerspiller 6 Lazy Susan på de to minste V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V5-veddemålet prøver vi oss også med et tohesters lås i V5-3. 3 Ravaillac og 2 Nokengang har høstformen inntakt. Begge to var knapt slått sist, og vi tror en av disse vinner løpet.