Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er selvsagt lørdagens V75-omgang på Biri med DNT's hoppechampionat for begge raser som det største sportslige høydepunktet som er lørdagens klart største spillemessig og spillemessig. Men både før og etter V75-løpene på Biri, er det galopp lørdag. Klampenborg byr på både V4 og V5-lunsj lørdag ettermiddag og lørdag kveld er det endelig klart for sesongpremiere på Øvrevoll med både internasjonal V4 og V5 på menyen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stor galopphelg i vente!
Det er løp både i Norge, Sverige og Danmark denne helgen. Etter at det ble lettet på restriksjoner for Bærum, kan Øvrevoll ha en etterlengtet sesongåpning lørdag ettermiddag. På søndag er det storløp i Malmø med Pramms Memorial som rosinen i pølsa. Lørdag formiddag er det løp i København på Klampenborg galoppbane, og der er det en spennede meny med 7 løp og både V4 og V5 spill.

PS: Du ser alle løpene fra Øvrevoll i kveld gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 13.00 og avsluttes ca kl 20.45 (V75-sending fra Biri først)

Våre galoppeksperter ladet opp til den store galopphelgen med supre tips til onsdagens V4-lunsj på Bro Park.

Strålende V4-gevinster på Bro Park onsdag 19. mai
Våre galoppeksperter leverte supre tips i onsdagens V4-omgang. Ingen favoritter vant i V4-spillet og i V4-4 hadde våre eksperter kun markert for tre hester, deriblant vinneren 4 Prince Of Tides som var et 6. valg i spillet. V4-forslaget på Nettavisen med innl. pris kr 960 satt klokkerent og betalte tilbake flotte 9 706 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 12 andelslag.

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Øvrevoll. Det er internasjonalt spill både til V5 og V4. Merk at V5-spillet starter først med innleveringsstopp kl 17.40. V4-spillet innledes i V5-4 og har spillestopp kl 18.55.

Endelig åpning
Lørdag ettermiddag og kveld er det endelig klart for galoppløp på Øvrevoll. Det er et sportslig sett veldig fint program. Med tanke på at det er veldig mange hester som gjør årsdebut, er det også interessant spillemessig. De første løpsdagene avholdes vanligvis på sandbanen, nå er alle løp i V-spillene unntatt V4-4 gressløp.

Dobbeltbanker i V5-1
I V5 går vi på en lås på 5 Purple Ace og 4 Hollywoodbouleward i V5-1. Dette har vært de to beste, og det bør holde. Purple Ace er ubeseiret etter fem starter, mens Hollywoodboulevard var god på Klampenborg sist. Motstanden i fjor for Purple Ace var så beskjeden, at vi tror det er nødvendig med en duo.

I hoppeløpet i V5-2 går vi også tynt. Her er vi mer usikre, men 7 Nouvelle Lune fortjener å være favoritt. Hun møter nesten alltid de beste. 6 Eesha My Flower var god i fjor på sitt beste, men om noen av de øvrige er tidlig ute, kan det komme noen andre. Vi tar sjansen og låser også V5-2 på kun to hester.

Formhest bankeralternativ i V4-spillet.
I V4-3/DD-1 ble vi imponert sist over 9 Queen of Skara, som vant lett søndag i Gøteborg. Trener Henrik Engblom har fin form på stallen, så for oss blir Queen og Skara et nokså klart førstevalg og bankerspilles på de to minste V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Også i DD-spillet bankerspiller vi 9 Queen of Skara i DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det aller fineste løpet sportslig sett, er strålende treåringer i V5-3. Her starter det seks topphester, og vi helgarderer på samtlige V5-forslag.