Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi har en strålende trav- og galopphelg foran oss. Den byr blant annet på Super Saturday og to ganger V75 på lørdag. På Klosterskogen er det Gulljackpot lørdag, mens Boden byr på Norrbottens Stora Pris og jackpot i sin V75-omgang lørdag kveld. Drøye 21 mill SEK ligger ekstra i sjuerpotten. Jackpot er det også i søndagens V75-omgang på Vaggeryd der 4 430 877 SEK ekstra skal fordeles i premiepotten. I tillegg er det doble lunsjomganger med galopp lørdag ettermiddag og en flott V64-omgang på Bro Park søndag ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om lørdagens galopplunsj med V4/V5 på danske Klampenborg og på Strømsholm i Sverige der det også er både V4 og V5 på menyen. To galoppbaner har løp lørdag. Både Strømsholm og Klampenborg starter sitt første løp kl 12.45. Deretter følger de hverandre gjennom løpsdagen.

Nok om det. På Klampenborg begynner de med sesongens første toårsløp på banen. Selv om noen har synspunkter, føler vi det riktig å gå ganske bredt ut. Det er ellers nokså beskjedent nivå de firbente. I V5 bruker vi banker5 Catch of Camelot i V5-5. Han vant lett sist, og Oliver Wilson tar alltid vare på sjansene. Onsdag tok han tre strake seire på Jägersro, og han er champion på Klampenborg hvert år.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V4-4/V5-2 setter vi 6 Mentoimpress først. Tapte mye fra start sist, men avsluttet flott til tredje. Vi våger dog ikke å sette ham alene på annet enn det minste V4-forslaget. Kan jo stå igjen fra start på ny, men han bør i hvert fall med på kupongen.

Det er årets happening på Strømsholm.
Både Svenskt Grand National og Champion Hurdle skal avgjøres på den sjarmerende banen. Og begge løpene har trukket til seg utenlandske gjester.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-1 er Svenskt Champion Hurdle med flere meget gode hekkeløpere. 5 Early Voice var ubeseiret under hele fjoråret med fire sterke seire. Han har byttet trener foran denne sesongen og ny rytter skal prøve seg. Vi syns motstanden er såpass sterk, så vi velger å gardere godt.

V4-4/V5-2/DD-2 Svenskt Grand National har vi god tro på 3 Mutadaffeq. Han har imponert med to enkle seire i steeplechase før i år. Spesielt sist var den god med toppvekt da han vant med 14 lengder. Vi bruker 3 Mutadaffeq som vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.